Νυφικό για Γκίνες: ζυγίζει 173 κιλά, έχει 1.000.000 πέτρες και ουρά 20 μέτρων!

Την σχεδιάστρια ανακάλυψε η Λέιντι Γκάγκα

​Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί σχεδιάστρια από τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία δημιούργησε το νυφικό που φέρει πάνω του τις περισσότερες πέτρες στον κόσμο.

Μοιάζει με έργο τέχνης το περίτεχνο νυφικό που δημιούργησε η 57χρονη Γκειλ Μπι. Ζυγίζει 173 κιλά και είναι μάλλον απίθανο να καταφέρει ποτέ να περπατήσει με αυτό νύφη.

Τρία ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση του και 22 μοδίστρες βοήθησαν στην υλοποίηση του ονείρου της σχεδιάστριας. Αποτελείται από περίπου ένα εκατομμύριο πέτρες τις οποίες αναζήτησε η Γκειλ Μπι σε ολόκληρο τον κόσμο και η ουρά του ξεπερνά τα 20 μέτρα.

Το νυφικό διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το φόρεμα επάνω στο οποίο είναι κεντημένες οι περισσότερες πέτρες, ρεκόρ που μέχρι τώρα κρατούσε μια τούρκικη δημιουργία με 45.024 πέτρες.

Η 57χρονη δεν έχει διδαχτεί ποτέ σχέδιο μόδας ωστόσο έχει μάθει πως να δένει όμορφα τις πέτρες πάνω στα ρούχα.

Οι δημιουργίες της δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές όμως την ανακάλυψε η εκκεντρική Λέιντι Γκάγκα η οποία επέλεξε δικά της κομμάτια αξίας 47.000 δολαρίων για να φορέσει στο εξώφυλλο του single της.

Η σχεδιάστρια είχε σχεδόν τυφλωθεί από μια ασθένεια των ματιών το 1989, υποβλήθηκε όμως σε επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς κατάφερε και πάλι να δει και να ασχοληθεί με τις περίτεχνες δημιουργίες της.

Η ίδια φιλοδοξεί να εκθέσει σε μουσείο το βαρύ νυφικό ή να χρησιμοποιηθεί σε κάποια χολιγουντιανή παραγ��γή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top