Η Ελεονώρα Μελέτη μας δίνει το πιο εύκολο tip ομορφιάς

Τι κάνει η παρουσιάστρια του Mega και έχει λαμπερή επιδερμίδα

Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλο και περισσότερα beauty girls να συμφωνούν σ' αυτό το skincare tip , που ίσως θα έβρισκε αντίθετους πολλούς δερματολόγους.

Shopping Star: Τα sneakers της διαγωνιζόμενης δεν άρεσαν στη Βίκυ Καγιά

Συζητώντας στον αέρα της εκπομπής της για τη δήλωση της Cameron Diaz πως δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της, η Ελεονώρα έκανε μια αποκάλυψη για τη δική της skincare ρουτίνα, που εντυπωσίασε τους συνεργάτες της. Όπως είπε, ούτε εκείνη πλένει το πρόσωπό της το πρωί. Αντίθετα, ρίχνει λίγο νερό micellaire σε ένα βαμβάκι και απομακρύνει με αυτό τυχόν ρύπους από την επιδερμίδα της πριν εφαρμόσει τον ορό και την ενυδατική κρέμα της.

Tατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το μυστικό της αλαβάστρινης επιδερμίδας της

Η αλήθεια είναι πως η Cameron Diaz δεν είναι η μόνη διάσημη που ακολουθεί αυτό το tip, αφού και η Hailey Bieber στα tutorials της έχει πολλές φορές αναφερθεί σ' αυτό το κομμάτι της περιποίησής της. Αν και αυτή η skincare συνήθεια είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, τα beauty girls που την ακολουθούν έχουν μια πολύ σημαντική δικαιολογία. Η επιδερμίδα μας έχει ήδη συγκεντρώσει φυσικά έλαια κατά την διάρκεια του ύπνου, τα οποία αφαιρούμε χρησιμοποιώντας το σαπούνι προσώπου και δεν τα αφήνουμε να δράσουν. Πλένοντας λοιπόν, μόνο με νερό το πρόσωπό μας αυτά τα έλαια λειτουργούν ενυδατικά στην επιδερμίδα μας.

Φυσικά αυτό ισχύει εφόσον έχεις ξηρή ή μεικτή επιδερμίδα και μπορείς να ακολουθήσεις ένα διπλό καθαρισμό το προηγούμενο βράδυ για να απομακρύνεις την λιπαρότητα και να περιοριστείς στην χρήση νερού ή κάποιου νερού micellaire το επόμενο πρωί για να καθαρίσεις την επιδερμίδα σου. Αν από την άλλη έχεις λιπαρή επιδερμίδα, καλό είναι να πλένεις κανονικά το πρόσωπό σου και το πρωί προκειμένου να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το μακιγιάζ, που θα ακολουθήσει.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top