Mήπως κάνεις και εσύ αυτά τα λάθη όταν βάζεις την ενυδατική κρέμα;

Δες τι να αποφύγεις

ενυδατική κρέμα

Δεν αρκεί μόνο να βάζουμε ένα προϊόν στο πρόσωπό μας. Όπως επισημάναμε πολλές φορές στην συγκεκριμένη στήλη, όσο δραστικό ή ακριβό είναι το προϊόν που αγοράσαμε και χρησιμοποιοούμε, η επιδερμίδα μας δεν απορροφά τα συστατικά του αν δεν το εφαρμόζουμε σωστά.

Η πρωϊνή και βραδινή χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι ίσως το πιο κλασσικό κομμάτι στο μπουντουάρ κάθε γυναίκας. Όπως το μικρό μαύρο φόρεμα στη ντουλάπα της. Γι' αυτό και πολλές φορές στην βιασύνη μας να φύγουμε το πρωί για τη δουλειά ή να κοιμηθούμε το βράδυ, δεν την απλώνουμε σωστά. Πιο κάτω σου παραθέτουμε ορισμένα λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε όλες και πώς να τα αποφύγεις.

Οι συμβουλές της Βίκυς Καγιά για να είστε λαμπερή σε μία δεξίωση

Εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα σε βρώμικη επιδερμίδα

Η κρέμα για να απορροφηθεί σωστά, θα πρέπει να εφαρμοστεί σε μια καθαρή επιδερμίδα. Το σωστό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από απολέπιση και καθαρισμό του προσώπου, όταν θα δημιουργηθεί το τέλειο έδαφος για να λειτουργήσουν σωστά τα συστατικά της. 

Χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα από το προϊόν

Αν απλώνεις μεγάλη ποσότητα, οι οι πόροι φράζουν και δημιουργούνται σπυράκια. Καλό είναι να παίρνεις μια μικρή ποσότητα και να την εφαρμόζεις με απαλές κινήσεις στο πρόσωπό σου.

Δε χρησιμοποιούμε αρκετό προϊόν

Από την υπερβολική ποσότητα στην ελάχιστη ποσότητα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Αν βάζεις ελάχιστη κρέμα, τότε δεν θα δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και το δέρμα σας θα γίνει πιο ξηρό. 

Αυτό είναι το χρώμα για τα νύχια σου που θα λατρέψεις!

Απλώνουμε την ενυδατική με βιαστικές κινήσεις

Προσπάθησε να μην τρίβεις το πρόσωπό σου κατά την εφαρμογή. Κάνε απαλές κινήσεις, έτσι θα γίνει η βέλτιστη απορρόφηση.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top