Θες η επιδερμίδα σου να λάμπει; Η makeup artist των celebrities συμβουλεύει

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το dolphin Skin

dolphin skin-λαμπερή επιδερμίδα

Αν το dewy look, η επιδερμίδα δηλαδή που δείχνει σαν βρεγμένη, λες και μόλις έκανες βουτιά στην θάλασσα, είναι ο στόχος σου αυτό το καλοκαίρι, τότε πρέπει να μάθεις το νέο ορισμό των makeup pros...

Θέλεις δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο; Δοκίμασε αυτές τις σπιτικές μάσκες

Ήρθε η στιγμή να μάθεις τα πάντα για το dolphin skin, τη νέα τάση που γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι από την celebrity makeup artist, Mary Phillips, η οποία επιμελείται μεταξύ άλλων το μακιγιάζ των Kendall Jenner και Chrissy Teigen, μεταξύ άλλων.

Αυτή είναι η πιο παράξενη τάση στο μακιγιάζ! Ούτε που πιστεύεις πως υπάρχει

H Philips εμπνεύστηκε τον όρο από το δέρμα των δελφινιών και την γυαλιστερή, μεταξένια επιδερμίδα τους και για το καλοκαίρι ανέβασε σε άλλο επίπεδο τη λάμψη στην επιδερμίδα μας.

Tips για να προστατεύσετε τα βαμμένα σας μαλλιά

 

Πώς το πέτυχε; Χρησιμοποιώντας προϊόντα λάμψης το ένα πάνω στο άλλο -κάνοντας δηλαδή το λεγόμενο layering- προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη λάμψη. Εκείνη χρησιμοποιεί το Iconic London Prep Set Glow και το Illuminator ενώ στη συνέχεια απλώνει το Sheer Blush, ένα προϊόν που αφήνει ένα wet glow εφέ στα ζυγωματικά.

Ήδη οι beauty fannatics έχουν υποδεχτεί με ενθουσιασμό τη νέα τάση στο μακιγιάζ που αναμένεται να κάνει θραύση ανάμεσα στις makeup addicts το φετινό καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top