Κλονίζεται ο κόσμος της μόδας, λόγω κορωνοϊού

Ακυρώθηκαν τα fashion shows των Cruise Collections των μεγαλύτερων οίκων

Catwalk

Σύνταξη: Τόνια Τζαφέρη

Είναι για όλους μας μία πολύ πρωτόγνωρη κατάσταση. Ναι, μεν, μπορεί να ισχυριζόμαστε πως ο κορωνοϊός είναι μία πνευμονία όπου κινδυνεύουν μόνο ευπαθείς ομάδες, όμως αν ήταν έτσι, γιατί τόσα μέτρα και αναβολές των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων εκδηλώσεων, όπως είναι οι επιδείξεις μόδας από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας;

Ο Covid- 19 «χτυπάει» τα μεγαλύτερα events στον πλανήτη

Dolce and Gabbana: «Το Μιλάνο και η Ιταλία, είμαστε όλοι από τους πρώτους, αντιμέτωποι με την επείγουσα κατάσταση του κορωνοϊού, οπότε θα είμαστε και οι πρώτοι που θα το ξεπεράσουμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Μετά τις συνθήκες που επικράτησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο -όπου πολλές επιδείξεις ακυρώθηκαν, αλλά και όσες πραγματοποιήθηκαν ήταν κεκλεισμένων των θυρών και με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας-, έρχεται ένα ακόμη πλήγμα. Ακυρώνονται όλα τα fashion shows με την παρουσίαση των Cruise Collections.

Full-body προστασία για τη Naomi Campbell

Είναι σημαντικό, στο σημείο αυτό, να διευκρινιστεί και το μεγάλο πλήγμα, τόσο στον τομέα της υγείας, όσο και της οικονομίας. Δεδομένης της κατάστασης, τα shows των ιταλικών οίκων Gucci, Prada, Armani και Versace ακυρώθηκαν και μαζί τους κλονίζεται οικονομικά η τεράστια βιομηχανία της μόδας, με πολλά εκατομμύρια ευρώ και δολάρια να χάνονται. 

 

«This is Sparta!»: Έφτασε στην Ελλάδα ο Gerard Butler!

«Μένουμε συντονισμένοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά πρωτίστως παραμένουμε ψύχραιμοι για να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την κρίση με την εξάπλωση του ιού Covid-19».

Miuccia Prada: «Το Μιλάνο με δίδαξε σοβαρότητα, ηθική. Η αίσθηση ευθύνης μου για την αλλαγή και η απόλυτη αφοσίωσή μου για την προετοιμασία γόνιμου εδάφους για το μέλλον, δεν είναι απλώς ένα πάθος για μένα. Είναι μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις αυτής της πόλης».

Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top