Σανδάλια: Αυτό το στυλ φοράμε το φετινό καλοκαίρι!

Συνδύασέ τα έξυπνα για ένα fresh αποτέλεσμα!

Σίγουρα κι εσύ, όπως κι εμείς, περιμένεις κάθε χρόνο πώς και πώς τη στιγμή που θα φορέσεις τα υπέροχα σου σανδάλια.

Γιατί τα λατρέυουμε;

Είναι ελαφριά, εκπληκτικά κομψά και αναδεικνύουν το γυναικείο πόδι με πολύ sexy τρόπο. Ταυτόχρονα, συνδυάζονται με κάθε look, φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και θα τα βρεις σε δεκάδες εκδοχές.

Τα σανδάλια ήταν, είναι και θα παραμείνουν το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού ενώ είναι τόσο διαχρονικά που κάθε αγορά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια. 

Το star.gr βρέθηκε στον… τόπο του εγκλήματος, στον ναό των σανδαλιών The Sandalista (Instagram: The Sandalista) και συνάντησε τη σχεδιάστρια Σταυρούλα Βλαχάκου, η οποία μας μίλησε για τις τάσεις του καλοκαιριού στα σανδάλια.

Στα σανδάλια δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις. Εμείς δημιουργούμε την τάση ανάλογα με το τι μας αρέσει να φοράμε και το πώς το συνδυάζουμε.

«Εμείς κινούμαστε σε minimal γραμμή γιατί όσο πιο απλό, τόσο πιο ωραίο», είπε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια υποδημάτων.

Όπως περιγράφει η ίδια, τα μαύρα σανδάλια στολισμένα με trucks σε διάφορα σχέδια και μεγέθη είναι η νέα τάση και πλέον οι κοπέλες τα προτιμούν πολύ καθώς συνδυάζονται άψογα και ταιριάζουν για μια βραδινή έξοδο.

Αυτό που ξεχωρίζει όμως φέτος είναι τα σανδάλια στο χρώμα του κεριού. «Τα nude είναι πάντα μια safe επιλογή. Εμείς φέτος δημιουργήσαμε σανδάλια που έχουν την απόχρωση του κεριού. Είναι περασμένα με κερί και δίνουν ένα πολύ ωραίο ταμπά αποτέλεσμα», σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο ποια χρώματα και ποιες γραμμές στα σανδάλια προτείνει η Σταυρούλα Βλαχάκου τόσο για τις καθημερινές εξορμήσεις όσο και για μία πιο επίσημη βραδινή καλοκαιρινή έξοδο.

Εμείς φτιάχνουμε τη 'μόδα μας' , φοράμε τα σανδάλια, δε μας φορούν αυτά.

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)
Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top