Ελένη Μενεγάκη: η περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο!

Τι συνέβη και παραλίγο να της πάρουν τον γιο;

Ελένη Μενεγάκη: η περιπέτεια που είχε στο αεροδρόμιο!
Θα το θυμάται για πολύ καιρό ακόμα το ταξίδι της στο Λονδίνο η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, ταξίδεψε ως την Αγγλία με τον Άγγελο για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο λόγω… γραφειοκρατίας, κόντεψαν να της πάρουν τον γιο!

Την περιπέτεια της, εξιστόρησε η παρουσιάστρια στην Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία θέλει σε μερικά επίσημα έγγραφα, να προσθέσει και το επώνυμο Πατίτσα, επικαλούμενη μια περιπέτεια φίλης της με τα παιδιά της, την οποία την σταμάτησαν, επειδή στο διαβατήριο έγραφε το δικό της όνομα, και τα παιδιά ήταν περασμένα με το όνομα του συζύγου.

Απ΄αυτό πήρε αφορμή η Ελένη, κι άρχισε να εξιστορεί τον πόνο της!

«Αααα… το ξέρω! Το έχω πάθει κι εγώ! Και μου λένε… “δεν είναι δικά σου αυτά”. Και λέω “τι λέτε καλέ, είστε καλά”; Στείλτε ένα e-mail σε όλη την Ελλάδα να σας πουν αν τα παιδιά είναι δικά μου!»

Και συνέχισε: «Καλέ με μπλοκάρανε στο Λονδίνο. “Δεν είναι δικό σου αυτό το παιδί” να μου λένε. Μα αφού είναι δικό μου! “Όχι” λέει, “αφού γράφει Λάτσιος. Εσύ λέγεσαι Μενεγάκη”. Λέω εγώ εσείς εδώ πως το κάνετε με τα ονόματα; γιατί σε εμάς εδώ, παίρνουν το όνομα του πατέρα τους!»

Tα «χρειάστηκε» η Ελένη, αφού όπως περιέγραψε, παραλίγο να της πάρουν τον Άγγελο!

«Θυμάμαι πέρυσι με τον Άγγελο, μου λένε “εσείς περάστε, το παιδί μένει”. Λέω είστε με τα καλά σας; Να μείνει το παιδί μου μόνο του εδώ; Σου λέω μαζεύτηκε κόσμος, και να λένε μα την ξέρουμε, δικό της είναι το παιδί! Βέβαια έβλεπαν μια άλλη μουτσούνα. Δεν έβλεπαν την δικιά μου. Έβλεπαν ένα παιδί, ίδιο ο πατέρας του. Ποιον να δουν; το δείγμα του μπαμπά του!»

Κάντε κλίκ και δείτε την Ελένη να εξιστορεί την περιπέτεια της!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top