Φ. Σκορδά: «Ένα ακόμα παιδί θα ήταν δώρο Θεού»

Θα συνεχίσει να κάνει εκπομπή με τον Γ. Λιάγκα;

Φ. Σκορδά: «Ένα ακόμα παιδί θα ήταν δώρο Θεού»

Για τη νέα της ζωή μετά τον ερχομό του μικρού Γιάννη, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και τη σχέση της με τον Γ. Λιάγκα, μίλησε η Φαίη Σκορδά στην Real Life.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι μετά από τη γέννηση του γιου της άλλαξε όλη της η ζωή και έγινε πολύ πιο υπεύθυνη.

«Απέναντι στο παιδί μου είμαι πολύ υπεύθυνη. Πρώτα είναι ο γιος μου και μετά όλα τα’ άλλα», είπε η Φαίη, η οποία αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι.

«Ένα ακόμα παιδί θα ήταν δώρο Θεού», τόνισε.

Όσον αφορά στην επαγγελματική της συνύπαρξη με το σύζυγό της Γ. Λιάγκα, η Φαίη αποκάλυψε:

«Όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν, πάλι σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα και να επηρεάσουν την προσωπική μας ζωή. Βλέπεις από την πρώτη στιγμή που μας έγινε η πρόταση, μου περνούσαν διάφορα από το μυαλό και συνεχίζουν να μου περνούν για το μέλλον. Για μένα το πιο σημαντικό απ’ οποιαδήποτε δουλειά είναι το σπίτι μου. Ειδικά τώρα που έχουμε κι ένα παιδί».

Μάλιστα επανέλαβε για μια ακόμα φορά, ότι ούτε εκείνη, ούτε ο Γ. Λιάγκας θέλουν να συνεχίσουν να είναι τηλεοπτικό δίδυμο.

«Δε θα θέλαμε να συνεχίσουμε να είμαστε τηλεοπτικό δίδυμο. Λέμε αυτό που θα ήταν ιδανικό. Δε ζούμε σε μια ιδανική εποχή όμως», τόνισε με νόημα.

Πάντως για το σύζυγό της έχει να πει τα καλύτερα ως συνεργάτη.

«Είναι πολύ εργατικός και επιζητεί το καλύτερο στη δουλειά του. Είναι απίστευτος με τους συνεργάτες του και τους τιμά. Είναι ευθύς, αφού ότι έχει θα το πει στα μούτρα, αλλά νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτούς. Με τόσα χρόνια εμπειρίας, έχει απίστευτη αίσθηση του ζωντανού και μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη στιγμή αν συμβεί κάτι αναπάντεχο, χωρίς ο τηλεθεατής να καταλάβει κάτι. Η χα��αρότητά του κρύβει τη βεβαιότητα της γνώσης. Το μειονέκτημά του είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό. Δεν τον νοιάζουν οι δημόσιες σχέσεις, δεν επιζητεί να κάνει τον καλό και πάντα θα πει αυτό που πιστεύει, αδιαφορώντας για το κόστος. Όλο αυτό απ’ τη μια του το χρεώνω ως μειονέκτημα, αλλά, από την άλλη ως σύντροφός του με έχει κάνει να τον εκτιμήσω περισσότερο. Το βρίσκω πολύ αντρικό…», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top