Οι πρώτες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Πήγε και διασκέδασε στη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη… «συνέλαβε» το «Πρωινό mou» τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος μίλησε και για τις οικονομικές περιπέτειες που περνάει τον τελευταίο καιρό.

«Για πράγματα που είναι σε εξέλιξη δεν θέλω να σας πω τίποτα ακόμα. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των ανθρώπων. Υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά των επιχειρηματιών. Εγώ θεωρώ ότι έχω διανύσει μια τεράστια καλή πλευρά της επαγγελματικής μου καριέρας. Έχω φέρει το lifestyle στην Ελλάδα, έχω φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνω. Ζω σε μια χώρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω αλλάξει σαν στέλεχος την εταιρεία μου, αυτό ήμουν, είμαι και θα είμαι. Είχα μακροχρόνιους συνεργάτες. Τώρα, όποιος δεν μπόρεσε να τα βγάλει πέρα και επιδείνωσε μια κατάσταση που η Ελλάδα προκαλεί σε γενικές γραμμές- λόγω των συνθηκών που επικρατούν- αυτό είναι ένα θέμα που θα το δούμε στο μέλλον. Εγώ είμαι δυνατός και υγιής. Δεν είμαι Ελληνιστής, είμαι Έλληνας και παραμένω εδώ».

Ο επιχειρηματίας μίλησε όμως και για το Fab5 και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ηλίας Ψινάκης.

«Είναι μια εκπομπή πολύ επιτυχημένη στο εξωτερικό και αυτό θέλουν να κάνουν και εδώ. Και τώρα κάποιες ψιλοΐντριγκες που μπορεί κάτι να κάνουν για να κάνουν εντυπωσιασμούς, φτουράνε για πολύ λίγο χρονικό διάστημα», είπε και συνέχισε:

«Βεβαίως και συνεχίζονται οι εκπομπές. Έτσι κι αλλιώς, χωρίς εμένα η εκπομπή δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι. Αν δεν αλλάξεις τον παίχτη με την ενδυμασία του, δεν λέει τίποτα. Άρα λοιπόν, εγώ σας το εγγυώμαι, γιατί εγώ είμαι ο υπεύθυνος της εκπομπής-από τους μεγάλους υπεύθυνους δηλαδή- ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Πάντως ούτε κι αυτός είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκπομπής.

«Η θεαματικότητα είναι μεγάλη. Θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν τολμά κανείς να κάνει αλλαγές δύσκολες και εξεζητημένες. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι πέντε να διασκεδάζουμε περισσότερο. Ίσως αυτό λείπει, ότι δεν το διασκεδάζουμε πάρα πολύ».

Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς πέταξε τα καρφάκια του και στον Ηλία Ψινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον Ηλία με τι εντυπωσιάστηκε στη ζωή του μέχρι τώρα. Είναι φίλος βέβαια και το λέω πολύ χαριτολογώντας. Έχει έναν ειδικό τρόπο να εκφράζεται. Αυτός έχει τον τρόπο να εκφράζεται ο ίδιος για τον εαυτό του. Εμείς οι υπόλοιποι-και ειδικά εγώ- έχουμε τον τρόπο να εκφράζεται ο κόσμος για μας. Είμαι γεμάτος από κριτική και δεν θα ασχοληθώ με αυτή του Ηλία. Τον οποίο τον θεωρώ αξιόλογο για κάποια πράγματα που έχει κάνει στη ζωή του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top