Γιάννης Λουκάκος: «Η Συνατσάκη άργησε αλλά το “βρήκε”»

Πότε θα βγει στον αέρα το «Master Chef 2»;

Γιάννης Λουκάκος: «Η Συνατσάκη άργησε αλλά το “βρήκε”»
Για την εμπειρία του στο «Master Chef 2» μίλησε ο Γιάννης Λουκάκος στον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο σεφ και κριτής των shows, αποκάλυψε πως δεν έχει κάποια πληροφόρηση από το κανάλι για το πότε ακριβώς θα βγει στον άερα το “Master Chef 2”:

«Ακούγονται διάφορες φήμες κατά καιρούς αλλά δεν δίνω βάση. Εμείς αυτό που γνωρίζουμε από το κανάλι είναι ότι η προβολή του θα γίνει τον Φεβρουάριο. Από εκεί και πέρα το κανάλι αποφασίζει και δεν είναι υποχρεωμένο να μας δώσει αναφορά».

Τα τελευταία χρόνια, έχει γυρίσει τρεις διαφορετικούς κύκλους «Master Chef» με τρεις διαφορετικές παρουσιάστριες. Ποια προτιμά; Μανωλίδου, Μπεκατώρου ή Συνατσάκη;

«Και με τις τρεις είχα άψογη συνεργασία. Δεν μπορώ να τις συγκρίνω. Και η Ευγενία ήταν πολύ καλή και της Μαρίας πιστεύω της πήγαινε πολύ η παιδική εκδοχή. Ίσως η Μαίρη Συνατσάκη να έκανε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί εξαιτίας των ζωντανών προγραμμάτων που παρουσιάζει, αλλά τελικά το βρήκε και είναι πολύ καλή».

Όσο για το τι παίκτες θα δούμε στο “Master Chef 2”; Σίγουρα πιο… «υποψιασμένους»!

«Φέτος είναι περισσότερο προετοιμασμένοι σε μερικά πράγματα. Ίσως επηρεάζει λίγο τον αυθορμητισμό τους. Είναι πιο προσεχτικοί ίσως γιατί είχαν δει πέρυσι και τις δοκιμασίες».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top