Τα... οπίσθια της Ελένης θέμα στο πρωινό του Ant1

Αυτό θα πει συζήτηση του... κ...λου...

Τα... οπίσθια της Ελένης θέμα στο πρωινό του Ant1

Συζήτηση κυριολεκτικά του κ…λου είχαν το πρωί της Παρασκευής (18/11) στο πρωινό του Ant1. Με θέμα; Τί άλλο; Εύκολο και σίγουρο από άποψη τηλεθέασης: Την Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή θέμα για σέξι γλουτούς που έπαιξε η εκπομπή, ο Παύλος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στον διαγωνισμό οπισθίων που είχαν κάνει στον «Καφέ με την Ελένη», όταν ακόμη η Κατερίνα Ζαρίφη εργαζόταν στην εκπομπή της Ελένης. «Εγώ θυμάμαι όταν δούλευες στην Ελένη, που είχατε κάνει διαγωνισμό για τα καλύτερα οπίσθια ανάμεσα σε εσένα και την Ελένη και εσύ είχες πάρει περ��σσότερα τηλεφωνήματα απ’ό,τι η Ελένη», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ζαρίφη βέβαια δεν πρόλαβε να απαντήσει, αφού την «έκοψε» αμέσως η Σίσσυ: «Ε, όχι… Της Ελένης είναι πιο τουρλωτός, εσένα δεν είναι τόσο…»!!! Στο πάνελ επικράτησε κάτι μεταξύ αμήχανου γέλιου και… παγωμάρας, οπότε η Σίσσυ είπε να δικαιολογηθεί: «Παιδιά συγγνώμη, να λέμε την αλήθεια. Αφού έτσι είναι τα πράγματα… της Κατερίνας δεν είναι τόσο τουρλωτός. Κατερίνα ξανασήκω!!!»

Δως του και σηκώνεται δεύτερη και τρίτη φορά να μας δείξει την όπισθεν πλευρά της η Ζαρίφη, μην τυχόν και το χάσουμε δηλαδή τέτοιο θέαμα και δως του οι υπόλοιποι να γελάνε με το σχόλιο της κοκκινομάλλας.

Ο Φερεντίνος βέβαια… τσιμουδιά για το θέμα. Εκείνη που επίσης σχολίασε (σιγά που θα το άφηνε δηλαδή) ήταν η Χριστίνα Πολίτη, νυν συνεργάτιδα του πρωινού και πρώην επιστήθια φίλη της Ελένης που κατηγόρησε την Ζαρίφη ότι μάλλον τον συγκεκριμένο διαγωνισμό τον κέρδισε με… μέσον…

Μπορεί να έφυγε από την Ελένη δηλαδή, αλλά τουλάχιστον, την καλή της την κουβέντα, έστω και για την πίσω όψη της Ελένης, την λέει… Ευτυχώς…

Δείτε το απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top