Δείτε πως θα είναι η κουζίνα του «Master Chef Junior»

O Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ξεναγεί στα σκηνικά

Δείτε πως θα είναι η κουζίνα του «Master Chef Junior»
Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του «Master Chef Junior» στις 30 Νοεμβρίου.Πώς θα είναι όμως τα σκηνικά και η κουζίνα στην οποία οι μικροί φίλοι της μαγειρικής θα δοκιμάσουν τις ικανότητες τους;

Όπως θα δείτε και στο video που μεταδόθηκε από την «Πρωινή Μελέτη», τα πάντα έχουν προβλεφθεί έτσι ώστε η κουζίνα και τα κουζινικά, να είναι ασφαλή για τους juniors chefs.

Την ξενάγηση στο studio του «Master Chef Junior» ανέλαβε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, και όπως είπε, η κουζίνα δεν έχει αλλάξει και τόσο σε σύγκριση με το «Master Chef». Το μόνο πρόσθετο στοιχείο που έχει μπει είναι το χρώμα.

«Οι εστίες είναι επαγωγικές, είναι ρυθμιζόμενες, έτσι κι αλλιώς το ειχαμε κάνει αυτό για το "Μaster Chef 1" με το που αποσύρεις την κατσαρόλα το μάτι σβήνει μόνο του» περιέγραψε, ενώ τόνισε πως «έχουμε βάλει περισσότερη ελεγχόμενη ροή στο λάδι και στο ξύδι για να μην πέφτει πάρα πολύ. Το ίδιο και στο αλάτι και στο πιπέρι».

Τέλος, ενημέρωσε πως όλα τα μαχαίρια είναι παιδικά ώστε να περιορίσουν τ΄ατυχήματα, ενώ τα μπλέντερ και τα μίξερ κλείνουν αεροστεγώς από πάνω, για να μην υπάρχουν τα εκτινάγματα και να περιοριστούν τα καψίματα.

Κάντε κλικ στο video και δείτε πως θα είναι η κουζίνα του «Master Chef Junior»…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top