«Γίνε Αγγλος για μια εβδομάδα»

Δείτε μια παρωδία του βρετανικού ριάλιτι

«Γίνε Αγγλος για μια εβδομάδα»

Μπορεί οι Άγγλοι να ξετρελάθηκαν με το «Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα», αλλά καλύτερα να κοιτάνε την δική τους την… καμπούρα και να αφήσουν εμάς ήσυχους.

Το Star σας παρουσιάζει την παρωδία με τίτλο «Γίνε Άγγλος για μια εβδομάδα». Θέλουν οι Αγγλοι για παράδειγμα να είναι καταπιεσμένοι στην χώρα τους χωρίς να πληρώνουν; Θέλουν να κυκλοφορούν με τα εσώρουχα σε Ζάκυνθο, Ρόδο και ό,τι άλλο ελληνικό νησί βρουν; Δεν έχουν παρά να συμμετάσχουν στο ριάλιτι που φτιάχνουν οι ίδιοι ερχόμενοι στα νησιά μας με τίτλο «Γίνε Αγγλος για μια εβδομάδα».

Παίζουν τον… γιατρό, τρώνε μπακαλιάρο τηγανητό, αλλά προτηγανισμένο και προμαγειρεμένο. Το παίζουν Λόρδοι ενώ δεν έχουν δεύτερο παντελόνι να βάλουν. Δείχνουν ότι θέλουν το παιδί τους να μεγαλώσει σαν τον Ολιβερ Τουιστ.

Οσο για το αλκοολ; Από αυτό, να φάνε και οι… κότες. Οι Αγγλοι όταν έρχονται στην χώρα μας κάνουν τα πάντα για να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι εικόνες τους κάνουν τον γύρο του κόσμου και όχι για καλό. Εάν αυτό δεν είναι ριάλιτι, τότε τι είναι;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top