Κουίζ έκαναν την Μενεγάκη στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Τι σχολίασαν δίχως τέλος οι συντελεστές της εκπομπής;

Κουίζ έκαναν την Μενεγάκη στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Την... Ελένη Μενεγάκη τίμησαν δεόντως στο «Πρωινό ΑΝΤ1», με την παρέα της εκπομπής να σχολιάζει για περίπου 5 λεπτά μία ερώτηση που έκανε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της Κατερίνα Παπουτσάκη! Μέχρι και... κουίζ έκαναν οι άνθρωποι, που μόνο για το διαφημιστικό διάλλειμα σταμ��τησαν τα σχόλια.

«Κατερίνα να σου πω κάτι; Θα στο πω! Συγνώμη που θα στο πω. Ανοικτά θα σου μιλήσω», ήταν η ατάκα της Ελένης που σχολίασε η εκπομπή, κάνοντας κουίζ για το τι μπορεί να είπε μετά η Μενεγάκη στην Παπουτσάκη.

Πρώτος και καλύτερος στο... φτυάρι ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος ρώτησε ακόμα και τον καλεσμένο του «Πρωινό ΑΝΤ1» Τρύφωνα Σαμαρά για το τι μπορεί να είπε η Ελένη στην Κατερίνα, ενώ επεσήμανε πως η Ελένη αλλιώς κάνει τις ερωτήσεις της κι αλλού οδηγεί το θέμα. Από κοντά σιγοντάριζε και η πάλαι ποτέ συνεργάτιδα της Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ψιλο-αμέτοχη έμεινε η έτερη πάλαι ποτέ συνεργάτιδα Χριστίνα Πολίτη.

«Η ειλικρίνεια της Ελένης Μενεγάκη» ήταν ο τίτλος του θέματος, με την παρέα να κάνει μαντεψιές.

Ο Σταματόπουλος, όμως, είχε άλλα... σχέδια, αφού η πραγματική ατάκα της Μενεγάκη δεν υπήρχε στις απαντήσεις του κουίζ! «Άνοιξε λίγο το χρώμα των μαλλιών σου, είναι πάρα πολύ σκούρο», ήταν η συμβουλή της παρουσιάστριας στην ηθοποιό.

Ε, αφού «έθαψαν» την παρουσιάστρια -γιατί σχόλια σαν αυτά που ακούστηκαν δεν τα λες ακριβώς χιουμοριστικά- είπαν να αλλάξουν θέμα και να μιλήσουν για την συνέντευξη του Σάκη Ρουβά σε μηνιαίο περιοδικό...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top