Ελληνίδα κριτής του X-Factor με τα οπίσθια έξω!

Φάνηκε όλο το string μέσα από το φόρεμα της

Ελληνίδα κριτής του X-Factor με τα οπίσθια έξω!
Μπορεί η Tulisa Contostavlos να δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά «σεμνή και ταπεινή», αλλά το φόρεμα της φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια!

Η 23χρονη κριτής του «X-Factor», ανέβηκε στη σκηνή του show προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας της στα ημιτελικά του παιχνιδιού.

Τι το΄θελε; υπολόγισε χωρίς το see-through της φόρεμα, το οποίο αποκάλυψε τα οπίσθια της με το που έπεσαν τα δυνατά φώτα πάνω του!
Εκεί λοιπόν που η ελληνίδα κριτής χοροπηδούσε και χαιρόταν για την διάκριση, όλοι οι άλλοι είχαν καρφώσει τα μάτια τους στα οπίσθια της και συγκεκριμένα στο string της που διαγραφόταν ξεκάθαρα μέσα από το στενό της φόρεμα.

Πρώτο θέμα σε sites και blogs έγινε η Tulisa που δεν πήρε χαμπάρι τίποτα, με αποτέλεσμα να μην κάνει κάτι ώστε να κρύψει τα οπίσθια της που βρίσκονταν σε κοινή θέα!
Τραγική ειρωνεία; πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει στα ξένα tabloids πως «ποτέ δεν θα έβγαινα γυμνή σε περιοδικό. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά.Δώστε μου εκατομμύρια αλλά δεν είμαι π*ρνη. Δεν πουλάω το σώμα μου. Δώστε μου εκατομμύρια αλλά δεν θα το κάνω. Μιλάω με τη δουλειά μου».

Κάντε κλικ και δείτε το σχετικό απόσπασμα…!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top