Ξέσπασμα: τα «έχωσε» για την AGB ο Παύλος Χαϊκάλης!

«Βλέπουν μόνο νούμερα... δεν υπάρχουν αξίες»

Ξέσπασμα: τα «έχωσε» για την AGB ο Παύλος Χαϊκάλης!

Με την AGB τα έβαλε ο Παύλος Χαϊκάλης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα κανάλια βλέπουν τους συντελεστές μιας σειράς μόνο ως νούμερα και αποκαλύπτοντας ότι ενημερώθηκε για το «κόψιμο» της σειράς «50 - 50» μόλις μία ημέρα πριν το γύρισμα.

«Δεν είναι το ζητούμενο να πει καλά λόγια η ΑGB. Η AGB είναι μονοκρατορία. Παλιά πώς βλέπαμε ότι πάει καλά μια σειρά; Έβγαινες στον δρόμο και σου έλεγε ο κόσμος "σε είδαμε". Και, από την άλλη, άμα έχεις κάνε��ς και δυο δουλειές καλές, τι θα πει η AGB;», είπε ο ηθοποιός στο «Μες Στην Καλή Χαρά» και αποκάλυψε ότι στους διαφημιστές δεν άρεσε το «Νησί»!

Λέγοντας πως ενημερώθηκε ότι το «50 - 50» δεν θα γίνει μία ημέρα πριν πάει για γύρισμα, ο Παύλος Χαϊκάλης ξέσπασε και κατά των καναλιών! «Ειλικρινά, δεν με πείραξε… Πιο πολύ προβληματίστηκα για τους τεχνικούς, το συνεργείο. Και εμείς άντε έχουμε το θέατρο, αυτοί οι άνθρωποι έμειναν ξεκρέμαστοι. Δεν είναι ότι τους το είπαν ένα μήνα πριν για να ψάξουν να βρουν μια άλλη δουλειά. Ποτέ δεν πιστεύω ότι η εργοδοτική τάξη ενδιαφέρονταν πολύ ποιον έχουν απέναντί τους, βλέπουν μόνο νούμερα. Πόσο κοστίζει αυτός, τι θα μου φέρει, δεν με πάει, γεια σου. Αξίες δεν υπάρχουν πια, έχουν ισοπεδωθεί».

«Δεν έχω γελάσει πολύ στη ζωή μου», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο διάλεξε αυτό το επάγγελμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top