Και με την «βούλα» η Μπουλέ στο «Top Chef»

Τι αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1

Και με την «βούλα» η Μπουλέ στο «Top Chef»

Την παρουσίαση του «Top Chef» αναλαμβάνει η Νάντια Μπουλέ, όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr προ ημερών. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, που εκδόθηκε σήμερα, το ριάλιτι μαγειρικής ξεκινά το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, στις 21:00.

«Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:00, η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει ένα top show αποκλειστικά για καλοφαγάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων το κανάλι του Αμαρουσίου και μας περιγράφει τι θα κάνουν οι 16 διαγωνιζόμενοι.

Αναλυτικά, το δελτίο λέει για το πρόγραμμα:

«Εκτός από το κοινό τους πάθος για τη γαστρονομία, έχουν και κοινό στόχο: να γευτούν την επιτυχία και να ανακηρυχθούν Top Chef της Ελλάδας. Όμως, αυτό θα το καταφέρει όποιος εντυπωσιάσει περισσότερο τους καταξιωμένους κριτές, Ηλία Μαμαλάκη, Χριστόφορο Πέσκια, Απόστολο Τραστέλη και Ερβέ Προνζάτο.

Στις δοκιμασίες της Ακαδημίας του Top Chef δεν κρίνεται μόνο η δεξιοτεχνία στη μαγειρική, αλλά και άλλα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ. Σε κάθε επεισόδιο οι υποψήφιοι καλούνται να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά πιάτα με τα υλικά που τους δίνονται.

Επιπλέον όμως, αναλαμβάνουν και πιο απρόβλεπτες gourmet αποστολές με κοινωνικό χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ακαδημίας – καμιά φορά ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη – ενώ συχνά πρέπει να ικανοποιήσουν διάφορους απαιτητικούς guest «πελάτες»! Όποιος καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος, θα κερδίσει τον τίτλο του Έλληνα Top Chef».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top