Οι Fab 5 μεταμορφώνουν τον Γ. Φλωρινιώτη!

ΔΕΙΤΕ τι έγινε στα backstage

Οι Fab 5 μεταμορφώνουν τον Γ. Φλωρινιώτη!

Θυμάστε που ο Ηλίας Ψινάκης διαρρήγνυε τα ιμάτιά του και τα έχωνε στην παραγωγή του Fab5 γιατί δεν ήθελε να μεταμορφώσουν τον Γιάννη Φλωρινιώτη; Ε μάλλον τους έπεισε, ή τους έτριξε τα δόντια τι να πούμε κι εμείς γιατί τελικά οι Fab θα τον μεταμορφώσουν τον… αοιδό.

Μπορεί ο Γιάννης Φλωρινιώτης να είναι… μεγάλη φίρμα, όμως το φρεσκαρισματάκι του το θέλει. Πήρε που λέτε μόνος τον Τρύφωνα Σαμαρά και αυτοπροτάθηκε.

Και αφού, όπως είπε ο Ψινάκης, έγινε ο… κακός χαμός και απείλησε μέχρι και να φύγει από αυτήν την… «άθλια» παραγωγή, τελικά του πέρασε και θα τον μεταμορφώσουν τον Φλωρινιώτη.

Το Made In Star βρέθηκε στα γυρίσματα αυτού του επεισοδίου και μίλησε με όλους εκτός του… Ηλία Ψινάκη.

Τι αλλαγές θα κάνουν λοιπόν οι Fab 5 στον Φλωρινιώτη; Τα χαρτιά του άνοιξε μόνο ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος είπε ότι θέλει να του κόψει το μαλλί κοντό και να το ανοίξει για να τον κάνει πιο νέο. Αν τον δούμε και με μουσάκι μη σας φανεί παράξενο. Έτσι τον έχει φανταστεί ο Τρύφωνας το νέο Φλωρινιώτη.

Όσο για το Γ. Μέρλο; Δεν μας είπε τίποτα. Μόνο ότι θα κινηθεί πάνω στο πληθωρικό στυλ του τραγουδιστή. Ο Λάκης Γαβαλάς πάλι αρκέστηκε να πει στην κάμερα ότι έβαλε… μουστάκι γιατί το σπίτι του Γ. Φλωρινιώτη είναι στην Πειραϊκή και ήθελε να δείξει παραπάνω… άνδρας!!!!!

Ο Ψινάκης πάντως μούγκα!!!! Μήπως το παίζει… μεγάλη φίρμα;

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top