«Η διακαναλική που θύμιζε γκόμενα που της βάζουν κω…χερο»

Πώς σχολίασε η ζώνη 10-1 την συνέντευξη του πρωθυπουργού

«Η διακαναλική που θύμιζε γκόμενα που της βάζουν κω…χερο»

Μέχρι και «γκόμενα» που της βάζει κάποιος… κωλόχερο, χαρακτήρισαν την Ελλάδα και ιδίως τον Έλληνα πολίτη τα πρωινά της ζώνης 10-1, με αφορμή την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου.

Μιλώντας για την συνέντευξη, ο Σπύρος Χαριτάτος είπε ένα παλιότερο, όπως είπε, ανέκδοτο του Θεόδωρου Πάγκαλου: «Ο Πάγκαλος έχει πει παλιά ένα ανέκδοτο ιστορικής αξίας. Τώρα δεν θέλω να το πω γιατί θα κρεμάσουμε στον χρόνο, αλλά θα το πώ! Είχε πει το γνωστό ανέκδοτο που σου πιάνουν το… πωπό. Το ανέκδοτο λέει ότι πας σε μια θεογκόμενα, (όπου θεογκόμενα βλέπε Έλληνας πολίτης) και πας στα ίσια και την χουφτώνεις… γκαπ, της βάζεις ένα κωλόχερο. Γκαπ στα ίσια! Γυρίζει η τύπισσα και όπως είναι εξοργισμένη, της λέει αυτός σας παρακαλώ κυρία μου είστε εκπληκτική, είστε φοβερή, ο οργανισμός μου δεν το άντεξε, το ξέρω, δεν μπορούσα να συγκρατηθώ...τι να κάνω λυπάμαι πάρα πολύ… Εκείνη σε βλέπει λιώμα και σου λέει εντάξει δεν πειράζει τι να κάνουμε… Τον πωπό όμως μας τον έπιασε!»

Αν και ο Γιώργος Καραμέρος προσπάθησε να τον συγκρατήσει, ο Σπύρος ήταν… ασυγκράτητος και με το γνωστό… θυμικό του, χαρακτήρισε με αυτόν τον τρόπο τα όσα ειπώθηκαν από τον πρωθυπουργό. Συνοψίζοντας, ο Σπύρος Χαριτάτος ανέφερε πως την παρομοίωση αυτήν την έκανε για να μας υπενθυμίσει πως ο Ελληνας πρέπει - κατά τον πρωθυπουργό - να αισθάνεται υπόλογος, χρεωμένος και όλα τα δυσάρεστα, αλλά δεν φταίει η κυβέρνηση γι'αυτό, φταίει η Τρόϊκα που μας επιβάλλει τα μέτρα...και μας πιάνουν και αυτό που... πρέπει να μας πιάσουν, είπε χαρακτηριστικά.

Το πρωινό του Ant1, όμως, δεν ήταν το μόνο που ασχολήθηκε με το θέμα της διακαναλικής. Ολόκληρη η ζώνη 10-1 σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού. Ο Γιώργος Λιάγκας την χαρακτήρισε στημένη, ενώ μίλησε για διακοσμητικούς δημοσιογράφους. «Εμένα μου φάνηκε ότι δεν είχαν ιδιαίτερο ρόλο πάντως» είπε ο παρουσιαστής. «Μα γιατί, δεν έκαναν ερωτήσεις;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Εμένα αυτήν την εντύπωση μου άφησε η συνέντευξη», επέμεινε ο Γιώργος και πέρασε σε άλλο θέμα.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, εκείνο που της έκανε εντύπωση ήταν ότι το Star μετέδωσε μέρος της συνέντευξης και κατόπιν προέβαλε ταινία. «Το Star έπαιξε ταινία; Αφού είχε πάει ο Αιμίλιος». «Έπαιξε μέρος της συνέντευξης και μετά ταινία», της απάντησαν». Κι εκείνη με έκπληξη ρώτησε και πάλι: «Είχε προλάβει να βγει ο Αιμίλιος;» Όχι, της απάντησαν κι εκείνη έκπληξη, ανταπάντησε: «Ελα!». Αυτό της έμεινε της Ελένης από την συνέντεξη…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top