Νέα σειρά ξεκινάει στο Star!

Έρχεται ο... «The Listener»

Νέα σειρά ξεκινάει αυτή την Κυριακή 14/11 στο Star!

Πρόκειται για την καναδικής παραγωγής δραματική σειρά «The Listener».

Ο πρωταγωνιστής, Τόμπι Λόγκαν, είναι ένας 24χρονος νοσηλευτής με την μαγική ικανότητα να διαβάζει την σκέψη των άλλων!

Ο νεαρός δεν γνώρισε ποτέ τους γονείς του και μεγάλωσε στη φροντίδα ανάδοχων οικογενειών. Εξαιτίας του χαρίσματος του ήταν πάντα μοναχικός και φοβισμένος. Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κρατήσει μυστική την τηλεπαθητική του ικανότητα. Ο δρ. Ρέι Μέρσερ είναι ο μόνος στον οποίο έχει εξομολογηθεί την αλήθεια και μαζί του ερευνά τις δυνατότητες που έχει. Με τον συνάδελφο του, Οζ, διασχίζουν την πόλη του Τορόντο και προσφέρουν τη βοήθεια τους σε όποιον τη χρειάζεται. Δίνοντας λύση στα προβλήματα των άλλων, ο Τόμπι «θεραπεύει» και τις δικές του ανοιχτές πληγές. Όσο γεμάτη όμως είναι η επαγγελματική του ζωή, τόσο τα προσωπικά του είναι σε κακή κατάσταση. Το καυστικό χιούμορ του Οζ σώζει πολλές φορές τον Τόμπι από κρίσεις κατάθλιψης!

Με τη συνδρομή της ντετέκτιβ Λίζα Μάρκος και της πρώην αγαπημένης του δρ.Ολίβια Φόσετ, ο Τόμπι αντιλαμβάνεται ότι το μοναδικό του χάρισμα μπορεί τελικά να αλλάξει τη ροή των γεγονότων και τη ζωή των ανθρώπων.

Ένας βασανισμένος ήρωας, που παλεύει να λύσει εγκλήματα και ιατρικά μυστήρια και ισορροπεί μεταξύ δράματος και χιούμορ.

Την Κυριακή στις 17:50 στο Star.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top