Η απάντηση του Λιάγκα στον Λαζόπουλο

Νέα κόντρα στα τηλεοπτικά...

Η απάντηση του Λιάγκα στον Λαζόπουλο

Θίχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας από τα χθεσινοβραδινά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου στο «Τσαντίρι», που τον ήθελαν λίγο macho, λίγο ο «κύρης του σπιτιού» και αποφάσισε να απαντήσει.

Ο κ. Λαζόπουλος έδειξε ένα βιντεάκι, που ο Γ. Λιάγκας λέει «κάτσε» και σχολίασε: «Σήκω κάτσε, έτσι είναι ο άντρας! Είπαμε, η γυναίκα είναι σαν το πλακάκι πρέπει να την στρώσεις από νωρίς. Γειά σου Λιάγκα χτίστη! Χτισ’ την τώρα!».

Και δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε. Αναφερόμενος στην πρεμιέρα του ζεύγους είπε: «Ότι θα ερχόταν η ώρα που στο Mega θα σφύριζαν και θα χειροκροτάγανε την Φαίη Σκορδά και να μου το λέγανε δεν θα το πίστευα», ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το καστανόξανθο –πλέον- μαλλί:

«Όσο και να απορροφήσει το καινούργιο χρώμα είναι το ξανθό από μέσα. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι, στο άδειο μου κεφάλι απόψε μπήκες, δεν ξέρω τι ζητάς και αν το βρήκες»!

Μετά από όλα αυτά, ο «άντρας του σπιτιού» θεώρησε χρέος του να απαντήσει… Έπαιξαν λοιπόν το απόσπασμα στον αέρα και ενώ η Φαίη είχε λυθεί στα γέλια, έχοντας μάλιστα την απορία «γιατί δεν γελάς Γιώργο» ο κ. Λιάγκας είπε: «Όχι, εντάξει, γελάω» (χωρίς να έχει σκάσει ούτε ένα χαμόγελο) και πρόσθεσε «Απλά να πω στον Λάκη, ότι εμένα χειροκροτούσαν οι εργαζόμενοι, για να βγω και επίσης το «κάτσε» το είπα στην Τατιάνα (Στεφανίδου) και όχι στην Φαίη. Αν το έλεγα στην Φαίη θα έτρωγα παντόφλα»!

Βέβαια, τα περί «ξανθού» και «άδειου κεφαλιο��» δεν τα σχολίασε, γιατί σου λέει «μην το παρακάνουμε και μας πιάσει στο στόμα του o Λάκης και την άλλη εβδομάδα»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top