Σε ποιον ανήκει τελικά το «Πρωινό ΜΟΥ»;;

Τι αποκάλυψε το ζεύγος - συμπαρουσιαστές στην πρεμιέρα τους;

Σε ποιον ανήκει τελικά το «Πρωινό ΜΟΥ»;;

Τέτοια λαχτάρα είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να ξεκινήσουν την εκπομπή, που βγήκαν σχεδόν δέκα λεπτά νωρίτερα (συγκεκριμένα οκτώ) στον αέρα.

Η Φαίη με το μαλλί λίγο πιο σκούρο, όπως έχουμε πει πολλές φορές, και ένα μίνι κατακόκκινο φόρεμα, έκανε πρώτη την εμφάνιση της στο στούντιο, για να ακολουθήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (και μετά από προτροπή - εντολή της) ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ήταν ντυμένος απλά (με ένα τζην παντελόνι, ένα ριγέ άσπρο μπλε πουκάμισο και ένα σακάκι) και λίγο… αγχωμένος.

Ο Γιώργος αποκάλυψε, ότι, όταν τους έγινε η πρόταση από το Μega τον Απρίλιο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, είπαν «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση»… Πώς τελικά «πείστηκαν» δεν μας εξήγησε, αλλά έσπευσε να μας ενημερώσει ότι αυτό είναι ο «Πρωινό ΜΟΥ, της, σας»… ξαφνιάζοντας λιγάκι το κοινό, που περίμενε να το ακούσει από την Φαίη αυτό.

Η Φαίη όμως, απτόητη και πολύ πιο άνετη στον φακό του λέει αστειευόμενη: «Θα κλάψεις κιόλας;» και μετά από κάτι γελάκια τον ρωτάει όλο νόημα: «Είσαι έτοιμος για το Πρωινό Μου;».

Και λίγο πριν περάσουν σε διαφημίσεις (ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν στον αέρα) χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά την σχέση τους on air, όταν ο Γιώργος Λιάγκας, που κρατούσε ένα άλμπουμ στα χέρια του είπε: «Υποσχεθήκαμε με την Φαίη να μην πουλήσουμε την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή. Την κορόιδεψα όμως λίγο, γιατί κρατάω στο χέρια μου ένα άλμπουμ με τις καλοκαιρινές μας φωτογραφίες και θα σας τις δείξω μετά τα διαφημιστικά».

Μάλλον επρόκειτο για «διαφημιστικό τρικ» γιατί μετά τις διαφημίσεις η Φαίη του βούτηξε το άλμπουμ από τα χέρια, ενώ αυτός έλεγε μεταξύ σοβαρού και αστείου «Α, να μην το δείξουμε τώρα. Να το κρατήσουμε για μετά, για να μείνει το κοινό;».

Δείτε την έναρξη της εκπομπής «Πρωινό Μου» στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top