Το «γυρνάει» στην ενημέρωση η Ελένη;

Φήμες θέλουν τον Σταύρο Μονεμβασιώτη στο πλευρό της

Το «γυρνάει» στην ενημέρωση η Ελένη;

Από καλεσμένο... συνεργάτη του «Καφέ με την Ελένη» θέλουν οι φήμες τον Σταύρο Μονεμβασιώτη, τον μέχρι πρότινος οικονομικό συντάκτη του ΑΝΤ1. Η οικονομική «ένεση» στην εκπομπή της Παρασκευής, πάντως, δεν ανέβασε και ιδιαίτερα τα νούμερα.

��

Αυτή τη σεζόν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να βάλει την ενημέρωση στην εκπομπή της σε καθημερινή βάση, αντί να ασχολείται με αυτή μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις όπως έκανε μέχρι πρότινος. Πιο infotainment από σκέτο entertainment δηλαδή...

Έτσι, στο πλευρό της βρέθηκε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, που με το «καλημέρα» της Ελένης παρουσιάζει τις ειδήσεις της ημέρας, σαν ένα μίνι δελτίο από το πάνελ της εκπομπής.

Την Παρασκευή, στο πλατό του «Καφέ» βρέθηκε ο Σταύρος Μονεμβασιώτης, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα οικονομικά θέματα του ΑΝΤ1 και σε κάποια δελτία του σταθμού. Ο κ. Μονεμβασιώτης δεν συνομίλησε με την Ελένη όπως κάθε καλεσμένος, αλλά μας έδωσε «απλές λύσεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης», όπως χαρακτηριστικά έγραφε και ο τίτλος της εκπομπής.

Πάντως, τα νούμερα της Ελένης δεν πήραν την ανιούσα και στο σύνολο έκανε 16,5%, την στιγμή που τις προηγούμενες ημέρες ήταν σαφώς παραπάνω και κινούνται γύρω στο 20%. Μάλιστα, στο ημίωρο της οικονομικής συνομιλίας ο «Καφές» έκανε 14,9%, το δεύτερο μικρότερο ποσοστό του (το μικρότερο ήταν 14,2% στην αρχή της εκπομπής). Πάλι καλά δηλαδή που διατήρησε την πρωτιά της στα νεανικά δήλαδή (21,5%)...

Οι φήμες λένε, πάντως, πως ο οικονομικός αναλυτής αναμένεται να πάρει μόνιμη θέση στον καναπέ της Ελένης. Άλλωστε, οι αντίπαλοι Καραμεροχαριτάτοι δεν μπορείς να πεις ότι εστιάζουν στην ενημέρωση, οπότε να πώς θα κάνει η ξανθιά την διαφορά.

«Έσπαγα το κεφάλι μου πώς θα έρθει ένας άνθρωπος εδώ κοντά μας να μας τα πει όμορφα και ωραία και να μας δείξει μια διέξοδο», είπε η Ελένη καλωσορίζοντας τον Σταύρο Μονεμβασιώτη.

Βρε λέτε αυτό να ήταν προαναγγελία και να τον βλέπουμε πιο συχνά στην εκπομπή και όχι σαν απλό καλεσμένο;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top