Γ. Παπαδάκης: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω»!

Τι λέει για Καραμεροχαριτάτους και Σκορδολιάγκα

Γ. Παπαδάκης: «Εγώ θα αποφασίσω πότε θα φύγω»!

Ο Γιώργος Παπαδάκης το ξεκαθάρισε μια καλή: Δεν φεύγω από την tv μέχρι… να το πω εγώ!

Ο δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής ζώνης μίλησε στην RealNews για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του: «Έτσι και σηκωθείς από την θέση σου θα την έχει πάρει άλλος. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κατουρηθείς πάνω σου…Θα σηκωθώ, αλλά εγώ θα επιλέξω αν θα παραχωρήσω την καρέκλα μου…Το αν έχω τελειώσει από αυτή τη δουλειά, τρεις μπορούν να το πουν: ο εργοδότης μου και ο κόσμος. Στον τρίτο θα μου επιτρέψεις να είμαι λίγο εγωιστής και ας παρεξηγηθώ: εγώ! Έχω αποκτήσει το δικαίωμα να πω «εγώ! Και είμαι απόλυτος. Είμαι νέος και δυνατός. Θεωρώ τον εαυτό μου ικανό. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να κάνω το ίδιο και πού (γιατί κάποια στιγμή ��πορεί, εδώ που δουλεύω 22 χρόνια να μου πουν: Γιώργο, that’s all)».

Τι απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να δίνει στην θέση του στους Καραμεροχαριτάτους; «Καλή σκέψη μου φαίνεται! Εφόσον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 έχω συμβόλαιο, εδώ θα μαι, να βοηθάω τα παιδιά. Αν κάνει τέτοια επιλογή ο σταθμός θα την στηρίξω», είπε αν και λίγο πιο κάτω βέβαια το ξεκαθάρισε: «Εμένα δεν με ενοχλούν οι αποφάσεις, αλλά οι συμπεριφορές και δεν περιμένω ο ANT1 να μου φερθεί άσχημα. Όλα τα χρόνια εδώ ήμουνα, προτάσεις μου γίνονταν – και πολύ δελεαστικές. Τέσσερις φορές μού έγινε πρόταση από το Mega. Ήμουν πιστός, όμως, στον Ant1».

O κ. Παπαδάκης αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Γ. Οικονομέα και τον Δ. Καμπουράκη, ενώ για την «ήττα της πρωτιάς» των Καραμέρου – Χαριτάτου είπε: «Εγώ το είχα πει στα παιδιά τα δικά μας. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει η πρωτιά των απέναντι, αλλά είχα πει πως τον πρώτο μήνα θα πάνε καλά. Κάτι καινούργιο. Τα έχω περάσει και εγώ»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top