Κανέλλη: Θα μπορούσα να κάνω πρωινό στον ALPHA

Η Λιάνα Κανέλλη στην Ελένη Μενεγάκη

Κανέλλη: Θα μπορούσα να κάνω πρωινό στον ALPHA

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν καλεσμένη στο πρωινό του Alpha, και η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε να ευχαριστήθηκε την παρουσία της στο πλατό.

Χείμαρρος, όπως πάντα, η δημοσιογράφος και πολιτικός, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. «Φόρεσα κ εγώ τα μαύρα μου όπως χθες ο Παπανδρέου. Πήγε στο Μαραθώνιο, εγώ δεν πήγα, προτίμησα να έρθω σε σένα», είπε με το καλημέρα σας, η Λιάνα Κανέλλη.

Πολιτικές ερωτήσεις έκανε η Ελένη στην βουλευτή του ΚΚΕ, η οποία και αναρωτήθηκε : «Δε φοβάσαι μήπως πέσει η θεαματικότητα της εκπομπής σου, συζητάμε πολιτικά!.Ή τη γράφεις τη θεαματικότητα;». Για να πάρει την απάντηση από την οικοδ��σποινα της εκπομπή: «Εγώ θέλω να μάθω με ενδιαφέρει», είπε η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε να ρωτά με μεγάλο ενθουσιασμό και να περιμένει τις απαντήσεις της.

« Τηλεόραση γιατί δεν κάνεις;», ρώτησε τη Λιάνα Κανέλλη, η Ελένη. « Γιατί δε βρίσκω δουλειά», είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε «δεν κάνω πλάκα. Αν μου κάνετε πρόταση πείτε το στους Γερμανούς. Μπορώ να κάνω πρωινό πολύ νωρίς, για να πηγαίνω μετά στη Βουλή και να πω ότι δεν είμαι ακριβή». Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τη Λιάνα Κανέλλη εάν θα μπορούσε να κάνει για παράδειγμα μια μουσική εκπομπή. «Το πρωί θα βρίζομαι με τον Πάγκαλο και το βράδυ θα λέω για το Ρέμο;» απάντησε η Λιάνα Κανέλλη.

Η συζήτηση η οποία κράτησε σχεδόν μια ώρα περιστράφηκε και γύρω από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ λίγο πριν τέλος επανήλθε η… πρόταση της δημοσιογράφου να κάνει πρωινό στον Alpha και όπως είπε θα δίνει και καλό leadinστην Ελένη. «Να χάσουν τα παιδιά τη δουλεία τους;» τη ρώτησε η οικοδέσποινα της εκπομπής. «Μαζί με τα παιδιά. Εγώ δεν απολύω κανέναν. Θα φέρω και άλλα 40 μεροκάματα. Γι αυτό δεν με φέρνουν » κατέληξε η Λιάνα Κανελλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top