Πάλι με το «μόριο» ασχολείται ο Λιάγκας!

«Ουγγαρέζο θα φωτογράφιζες ποτέ την ηβική σου περιοχή»;

Πάλι με το «μόριο» ασχολείται ο Λιάγκας!

Όποιος θέλει να βλέπει την εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά και δεν περιμένει τον πελαργό… την πάτησε. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει ένα θέμα που να αφορά τα νεογέννητα επιβάλλεται στο «Πρωινό mou», αφού η παρουσιάστρια είναι σε ενδιαφέρουσα και δεν έχει χρόνο να εμπλουτίσει τις γνώσεις της γύρω από το θέμα και αποφάσισε να τα μάθει στο live.

Μετά την αναπαράσταση της γέννας λοιπόν, το μασάζ σε ανήλικα και άλλα παρόμοια, σήμερα περάσαμε στο lesson 567: ξεσκάτ*σμα του βρέφους και ζήσαμε μεγάααλες στιγμές. Η Φαίη, που είναι και ευσυγκίνητη λόγω της κατάστασής της, δεν άντεξε να βλέπει το μωρό να κλαίει την ώρα που του μπάνιου και έκοψε την ζωντανή σύνδεση λέγοντας «καλά όταν ηρεμήσει το ξαναβλέπουμε».

Τα έχασε ο Λιάγκας με την αναστάτωσή της. «Καλά ρε Φαίη, μωρό είναι και κλαίει. Τι θα γίνει; Θα το αφήσουμε βρωμίλικο, επειδή κλαίει; Άλλο πάλι και αυτό» της είπε, ενώ σταυροκοπιόταν, αλλά αυτή απτόητη.

Έτοιμη να τα «μπήξει» τον παράτησε σύξυλο και πήγε να φτιάξει χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Πάντως, η εγκυμοσύνη έχει κάνει κακό… στα νεύρα του Λιάγκα, ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι ξεσπάει και σε κάποιον άλλον, ενώ καθημερινώς κάτι θα πετάξει για σεξ, πέη, κλπ.

Σήμερα τσαντίστηκε με την γυμνή φωτογράφιση των celebrities για την καταπολέμηση του AIDS (ετοιμάζεται για μπαμπάς βλέπετε) και άρχισε: «Δεν μου αρέσει που φαίνεται το τριχωτό τους», «θεωρώ αντιαισθητικό αυτό» «Γιατί δηλαδή ο Ματιάμπα και ο Κουρής να δείχνουν το τέτοιο τους».

Και σε μια στιγμή έξαψης απευθύνθηκε στον Ουγγαρέζο: «Εσύ θα φωτογράφιζες την ηβική σου περιοχή ρε Ουγγαρέζο»;; Εκεί να δείτε. Ο Ουγγαρέζος απάντησε όχι και άρχισαν να τον ρωτάνε αν έχει πολλές τρίχες... εκεί κάτω! Έ λ ε ο ς...

Πάντως, για τις φωτογραφίες γυναικών μόνο καλά είχε να πει… «Ωραία αυτή, καλή η άλλη»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top