Τάκης Ζαχαράτος: «Είχε ένα πολύ ξινό ύφος αλλά την έβαλα στη θέση της»

Όσα είπε στο DOT για το άγνωστο περιστατικό με ηθοποιό και την Έλλη Στάη

Στην εκπομπή Dot που παρουσιάζουν ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογιώργη, βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με μία γνωστή ηθοποιό. 

Τάκης Ζαχαράτος: «Έχω ζήσει 1,5 μήνα με τόνο και ντομάτες»

Ο Έλληνας μίμος, τραγουδιστής και ηθοποιός, ισχυρίστηκε πως στην αρχή της καριέρας του μία μέρα που βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό της Ρούλας Κορομηλά, μία ηθοποιός τον κοίταξε με «ξινό» ύφος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκαρδιστικός ως άλλη Σοφία Χατζηπαντέλη του GNTM 5

«Κάπως της φάνηκα. Περίμενα να βγω στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και ήμουν ντυμένος Άντζελα Δημητρίου.  Μία ηθοποιός με κοίταξε με ξινισμένος ύφος. Κάπως της φάνηκα που φόραγα τακούνια. Τότε δε δίστασα και πήγα και της είπα “ γεια σας έχετε κάποια απορία να σας λύσω”; Δε μασούσα».

Ο μίμος γνωστός  προσωπικοτήτων της ελληνικής και της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής και πολιτικής αναφέρθηκε και στην Έλλη Στάη την οποία και έχει μιμηθεί πολλές φορές.

Ακούστε τι είπε ο Τάκης Ζαχαράτος για την Έλλη Στάη

«Με επιλέγουν αυτοί που μιμούμαι και όχι εγώ εκείνους. Η Έλλη Στάη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έβλεπα το δελτίο, έγραφε σαν να αποθήκευα την πληροφορία. Περπατούσα στον δρόμο και άκουσα τη φωνή μου να είναι σαν της Έλλης Στάη,  χωρίς να έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω τη Στάη. Κάπως έρχονται αυτοί σε μένα» δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Τι είπε ο Τάκης Ζαχαράτος για τους φίλους που τον πρόδωσαν

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως έχει πληγωθεί από ανθρώπους που τους θεωρούσε «δικούς» του, όμως βλέπει σ’ αυτό και τη θετική πλευρά!

«Είμαι τυχερός επειδή και με έχουν προδώσει φίλοι μου και με έχουν στηρίξει. Με πρόδωσαν δύο πολύ κοντινοί μου άνθρωποι».

Δείτε όλα τα επεισόδια του Dot 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top