Δεκατρείς ταινίες κάνουν «πρεμιέρα» στο Star!

Μάθετε το πρόγραμμα που θα σας καθηλώσει

Δεκατρείς ταινίες κάνουν «πρεμιέρα» στο Star!

Δεκατρείς ταινίες πρώτης προβολής, που αναμένεται να καθηλώσουν το κοινό, φέρνει τον Φεβρουάριο του Star!

Την αρχή κάνει στις 3 Φεβρουαρίου η αστυνομική περιπέτεια «Miami Vice», που αποτελεί κινηματογραφική εκδοχή της ομώνυμης τηλεοπτικής επιτυχίας της δεκαετίας του ’80. Στην ταινία, που γυρίστηκε στην Καραϊβική και την Φλόριντα, πρωταγωνιστούν ο Τζέιμι Φοξ και ο Κόλιν Φάρελ.

Στις 12 Φεβρουαρίου ακολουθεί η κωμωδία «American dreamz», που σατιρίζει δύο διαφορετικά (φαινομενικά πράγματα) πράγματα: το αμερικάνικο όνειρο και την πολιτική του Τζορτζ Μπους. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Χιου Γκραντ.

Την ίδια μέρα, αλλά λίγο πιο αργά (3:30) προβάλλεται η κοινωνική ταινία «Καρδιές του φθινοπώρου» με τους Γκαμπριέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Κρίστοφερ Πάλμερ και Σούζαν Σάραντον.

Ακολουθούν: στις 14 Φεβρουαρίου η ταινία «Happyhereandnow», στις 16 Φεβρουαρίου ο «Κατά συρροήν δολοφόνος», στις 17 Φεβρουαρίου ο «Πρωτάρης», στις 18 Φεβρουαρίου «Συγκάτοικοι στην τρέλα», στις 19 Φεβρουαρίου ο «Δρόμος της Επιτυχίας», στις 20 Φεβρουαρίου η «Ξανθιά κομάντο», στις 21 Φεβρουαρίου «Η Πλεκτάνη», στις 24 Φεβρουαρίου «Τα φαντάσματα του πρώην», στις 26 Φεβρουαρίου «Bobby», ενώ ο μήνας κλείνει με το θρίλερ «Ο δολοφόνος είναι εδώ»!

Μην τις χάσετε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top