Καταιγιστικές εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Χωρισμοί, συλλήψεις και νέος... πυροβολισμός

Καταιγιστικές εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα «Μυστικά της Εδέμ» για ακόμα μια εβδομάδα! Εκβιασμοί, συλλήψεις, χωρισμοί, πυροβολισμοί και… ένα υπερηχογράφημα που θα φέρει λίγη χαρά. Και άλλα θέλετε;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σύλληψη: Στην «στενή» θα βρεθεί ο Δημήτρης Μπέλλος για τον φόνο του απαγωγέα με τα αδιάσειστα στοιχεία που μάζεψε η «αγαπημένη» του σύζυγος, Νταίζη. Πριν την σύλληψη θα τον δούμε να την κυνηγάει να την σκοτώσει για την παγίδα που του έστησε. Ενώ όμως αυτός θα την αναζητά στο σπίτι της Αντιγόνης, αυτή θα βρίσκεται στην Εριέττα. Την ίδια ώρα το dvd, που καίει τον Μπέλλο, κάνει το γύρο της παρέας της Φεγγαρόπετρας και οι πάντες παθαίνουν σοκ!

Αλλάζουμε σελίδα και πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο: Υπερηχογράφημα: Και το γένος του μωρού… Κοριτσάκι! Μεγάλη χαρά, μέσα στην αναμπουμπούλα τους και την τρεχάλα θα πάρουν Λουκάς και Νόρα από τα μαντάτα. Το υπερηχογράφημα θα δείξει ότι το μωράκι είναι γένους θηλυκού, όμως το ζεύγος στην συνέχεια θα ξεβολευτεί, αφού με την υπόλοιπη παρέα θα εγκατασταθεί στο σπίτι της Μελίτας μέχρι να συλληφθεί ο Μπέλλος. Εν τω μεταξύ, σαν να μην τους έφταναν τα υπόλοιπα Λουκάς και Νόρα θα έχουν μια αναπάντεχη –και όχι ευχάριστη- έκπληξη: Καταφτάνουν οι γονείς της Νόρας για τον γάμο και θα γίνει πα – νι - κός! Η μαμά της θα φλερτάρει με τον Ρούσο και μόνο μαλλί με μαλλί που δεν θα πιαστεί με την Αμαλία.

Το δικό της δράμα περνάει η Εριέττα, που ανακαλύπτει ότι το «δεξί της χέρι», η Άννα δεν είναι και τόσο αθώα. Η Άννα ήταν κολλητή της Βέρας και όταν αυτή δολοφονήθηκε άγρια αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Έξαλλη γίνεται η Εριέττα με την είδηση και την πετάει στον δρόμο την «Αννούλα».

Τίτλοι τέλους πέφτουν για την Εύα και τον Λευτέρη: Αυτό το κορίτσι δεν στεριώνει σε σχέση! Πάνω που κατάλαβε ότι τον αγαπάει τον Λευτεράκη, αυτός της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, αφού πιέζεται πολύ από τους εκβιασμούς της Νταίζης και της Εριέττας και αυτή πέφτει από τα σύννεφα. Μάλιστα, εκείνος της υπόσχεται ότι θα φύγει και δεν θα την ξαναενοχλήσει, ενώ αυτή θα είναι στα πατώματα, που πίστεψε πάλι σε ένα ψεύτη. Τι και αν προσπαθούν να την πείσουν οι φίλες της ότι δεν μοιάζει με τους άλλους; Τίιιιιιποτα αυτή!

Και εδώ «κλείνουμε» με μια ευχάριστη –σχετικά- είδηση: Ο Νικόλας κάνει τα πάντα για να συνεφέρει την Δάφνη μετά το σοκ του πυροβολισμού και το πετυχαίνει. Πώς; Με ένα δεύτερο πυροβολισμό. Ένας κουκουλοφόρος του επιτίθεται και η Δάφνη αναγκάζεται να επέμβει για να τον σώσει. Τελικά αποδεικνύεται ότι ο κουκουλοφόρος είναι ο Λουκάς (!)και γίνεται το «έλα να δεις».

Πηγή: TVZάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top