Μουρμούρ�� Ευγενίας στον Άδωνι για τον... Καρατζαφέρη

Για ποιον λόγο ο... πρόεδρος του ΛΑΟΣ «δίχασε» το ζεύγος;

Μια ερώτηση για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη δίχασε το ζεύγος του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου, που εμφανίστηκαν ως γκεστ ζευγάρι στο τηλεπαιχνίδι Money Drop του Γρηγόρη Αρναούτογλου και διαγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό. Στην πρώτη κιόλα ερώτηση, το ζεύγος κλήθηκε να διαλέξει σε ερώτηση που θα έχει σχέση με τον Αγιο Βασίλη ή τον… Γιώργο Καρατζαφέρη.

Τι κι αν η Ευγενία ήθελε να αποφύγουν το δεύτερο και να διαλέξουν τ��ν Άγιο Βασίλη; Ο Άδωνις απάντησε αυταρχικά ότι είναι προεδρικός και δεν δέχεται να υπάρχει ερώτηση για τον πρόεδρό του και να μην δοκιμάσει την τύχη του σε αυτήν. Έτσι, διάλεξε τον Καρατζαφέρη και του ήρθε η... κατραπακιά: «Τι θέση είχε πάρει σύμφωνα με δηλώσεις του ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον διαγωνισμό Mr Europe;».

Φυσικά ο Άδωνις δεν ήξερε με σιγουριά την σωστή απάντηση. Οι επιλογές που είχε ήταν 3η, 5η, 6η και 10η. «Ευτυχώς που το διάλεξες γιατί τα ξέρεις όλα για τον πρόεδρο» άρχισε αμέσως την μουρμούρα η Ευγενία, που κοίταζε με δολοφονικό βλέμμα τον σύζυγό της για την επιλογή του και μονολογούσε: «Ενώ τον Άγιο Βασίλη; Όλοι ξέρουμε τον Αγιο Βασίλη».

Το αποτέλεσμα; Μιας και δεν υπήρχε βεβαιότητα για την σωστή απάντηση, το ζεύγος να σπάσει από την πρώτη ερώτηση τα χρήματα στις τρεις πρώτες εναλλακτικές, αποκλείοντας την τελευταία - και να πετάξει ουσιαστικά με το καλημέρα στο παιχνίδι 187.500 ευρώ.

Στη συνέχεια, πάντως, το ζεύγος Αδωνι-Ευγενίας ήταν πιο σταθερό στις επιλογές του και κατάφερε να κερδίσει συνολικά 22.500 ευρώ. Νωρίτερα, το ίδιο ποσό κατάφεραν να κερδίσουν η Αθηναΐδα Νέγκα και η Λυδία Παπαϊωάννου, που επίσης διαγωνίστηκαν στο πρωτοχρονιάτικο «MoneyDrop» για φιλανθρωπικό επίσης σκοπό. Τα χρήματα που κερδήθηκαν θα πάνε σε συλλόγους και οργανώσεις για παιδιά...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top