Μαυρίκιος- Ιλάειρα: Ποιοι δεν ήθελαν φωτογραφία μαζί τους στο Asia Express;

Όσα είπαν στο «Breakfast@Star» - Η πρόταση γάμου κα τα ραβασάκια

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γνώρισε την Ιλάειρα Ζήση στη σχολή, όπου δίδασκε και την είχε μαθήτρια με τον έρωτά τους να είναι κεραυνοβόλος. Στις 28 Αυγούστου το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του με έναν θρησκευτικό γάμο βγαλμένο από παραμύθι, ο οποίος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα: Φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος

Οι δυο τους βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες, σχετικά με το πώς γεννήθηκε το ειδύλλιό τους. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο Breakfast@Star

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο Breakfast@Star

Μαυρικίου - Ζήση: Εξηγούν, κλαίγοντας, γιατί αποχώρησαν από το Asia Express

«Σε συζητήσεις που είχαμε στο γραφείο, κατάλαβα πόσο περιεχόμενο έχουν τα μάτια αυτής της ψυχής. Οι ρόλοι που είχαμε του καθηγητή και της μαθήτριας, ήταν αυτό που μας ένωσε», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Στη συνέχεια η αγαπημένη του, εξήγησε στην Ελένη και τον Ετεοκλή τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε. «Ξεκίνησε δειλά - δειλά με ραβασάκια στη σχολή»

Στα πρώτα ραντεβού μάλιστα η ίδια ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή και του μιλούσε στον πληθυντικό «Βγαίναμε τις πρώτες φορές και από σεβασμό δεν μπορούσα να κόψω τον πληθυντικό». 

Για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο, αποκάλυψε ότι έγινε στην Αράχωβα, όταν είχαν πάει να συναντήσουν τους μετέπειτα κουμπάρους τους. 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου περιέγραψε και τη στιγμή που γνωστοποίησε στη σχολή, όπου εργάζεται, τα συναισθήματά του για την τότε μαθήτριά του, Ιλάειρα «Έτρεμα στην αρχη κρυβόμουν, από την πίσω πόρτα της σχολής την εβγαζα. Μέχρι που την πήρα από το χέρι μια μέρα και πήγα και το ανακοίνωσα στη διεύθυνση. Αν θέλετε να παραιτηθώ, θα το κάνω εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτό το κορίτσι και θα την παντρευτώ».

Asia Express: Μαυρίκιος & Ιλάειρα ανακοίνωσαν την οικειοθελή αποχώρησή τους

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το «Asia Express»

Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν οικειοθελώς από το «Asia Express»

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια του Asia Express

Αναφορικά με την εμπειρία που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους στο «Asia Express», η Ιλάειρα Ζήση παράδεχτηκε ότι αρχικά δεν ήθελε να πάει και ότι ο σύζυγός της την έπεισε να κάνουν το ταξίδι με προορισμό την Ασία.

«Στην αρχή που μου το πρότεινε του είπα ''ούτε να το σκέφτεσαι''. Φοβόμουν, καταλάβαινα τη συνθήκη πώς θα έχει, ήξερα ότι δε θα αντέξω, δε θα τα καταφέρω. Μου πήρε ένα μήνα να πω το "ναι"». 

Ποιο ζευγάρι από το Asia Express αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους; 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αναφερόμενοι στη συμπεριφορά των συμπαικτών τους, αποκάλυψαν ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη Καθάργια ήταν το ζευγάρι που δεν ήθελε να βγει φωτογραφία μαζί τους.

«Ήμασταν μια εβδομάδα εκεί και κάναμε μια διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι. Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτή την εβδομάδα μπαίναμε 16 άτομα στο πούλμαν, μέναμε στα δωμάτια ο ένας του άλλου. Υπήρχε μια τριβή, μετά που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλή επαφή μεταξύ μας. Οπότε ό,τι έγινε, έγινε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Αυτό που έγινε και με έκανε να νιώσω πραγματικά άβολα και σκεφτόμουν να την πάρω και να σηκωθούμε να φύγουμε, ήταν στη φωτογράφιση που ήμασταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Εκεί μας ζήτησε η παραγωγή να μιλήσουμε μεταξύ μας και να χωριστούμε ανά δυο ζευγάρια.

Θυμάμαι ότι τότε πήγα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη, αφού θέλετε ονόματα. Και τους ρώτησα αν μπορούμε να φωτογραφηθούμε μαζί τους. Κατάλαβα ότι δε θέλανε από τις απαντήσεις τους. Προσπαθούσαν να το αποφύγουν. Καταλάβαμε σιγά σιγά ότι δε μας θέλει κανείς. 

Στη θέση τους μπορεί κι εγώ να μην ήθελα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμασταν το ζευγάρι που καθημερινά βρισκόμασταν και σε μια άλλη εκπομπή. Σε σημείο αηδίας, σε βαθμό που ξεπερνούσε τα όρια και τα θέλω κάποιων παικτών. Είχαμε και πληροφορίες ότι κάποια ζευγάρια δεν ήθελαν καν να μπουν στο παιχνίδι εξαιτίας μας» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι αποχώρησε οικειοθελώς στο πρώτο επεισόδιο του νέου ταξιδιωτικού παιχνιδιού του Star. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top