Φώτης και Μαρία:«Έχουμε φάει «ξύλο» από τους κριτικούς»

Μίλησαν για όλους και για όλα

Φώτης και Μαρία:«Έχουμε φάει «ξύλο» από τους κριτικούς»

Για τα πρόσωπα στην tv και τις εξελίξεις, για την εκπομπή τους και τις τηλεθεάσεις, αλλά και για την προσωπική τους ζωή μίλησαν σε συνέντευξή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Δηλώνουν ευχαριστημένοι με την πρόοδο που παρουσίασε φέτος η εκπομπή τους και παραδέχονται ότι τους απασχολεί η τηλεθέαση «από πλευράς επιβεβαίωσης της δουλειάς. Δεν είναι ότι μας αγχώνει και λέμε τι θα κάνουμε. Όταν βγαίνεις έξω και σε όλη την Αθήνα σε σταματάνε και σου λένε όλη την εκπομπή, αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση σε σχέση με τα νούμερα».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης και τους όρους του συμβολαίου η Μαρία λέει: «Και όρος να υπάρχει και να μην υπάρχει, όταν η τηλεθέαση σο�� είναι μια τηλεθέαση που σε προσβάλλει και αισθάνεσαι ότι το παλεύεις μόνος σου, πρέπει να φτάσει το κανάλι να σου πει δεν συνεχίζουμε; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;».

Το δίδυμο του Star αποκαλύπτει ακόμα ότι δεν διαβάζει τις κριτικές, γιατί όπως λέει η Μαρία «Δεν διαβάζουμε, γιατί έχουμε φάει πολύ ξύλο. «Ξύλο» χωρίς αντικειμενικότητα, γιατί να διαβάζεις κάτι που θα σου δώσει μια πληροφορία να σε κάνει καλύτερο εντάξει».

«Δεν είναι μια κριτική η οποία βασίζεται σε κάτι. Ας γράψουν τους καραγκιόζηδες, ας γράψουν ότι θέλουν, και;», λέει ο Φώτης.

Μαρία και Φώτης παραδέχονται ότι υπάρχουν άτομα στην τηλεόραση, που δεν χωνεύουν, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή: Ο Φώτης θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ η Μαρία δεν θέλει άλλο γάμο!

Πηγή: TV Έθνος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top