Τατιάνα προς καλεσμένο: «Αν χρειαστεί να λείψω λίγο, μην πας πουθενά»!

Τι συνέβη στη γνωστή παρουσιάστρια;

Τατιάνα προς καλεσμένο: «Αν χρειαστεί να λείψω λίγο, μην πας πουθενά»!

«Ωραία μπάσα φωνή… Για να ερμηνεύσεις κανένα λαϊκό τραγούδι είσαι σήμερα» η χιουμοριστική ατάκα-απάντηση του καλεσμένου της Τατιάνας Στεφανίδου, Θανάση Ευθυμιάδη, στο καλωσόρισμα της στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις»!


Ο λόγος; Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν άρρωστη σήμερα -και γενικότερα καταπονημένη- και αυτό ήτ��ν φανερό.


«Με έχει χτυπήσει αυτή η επιδημία γαστρεντερίτιδας. Να είστε προσεκτικοί αυτόν τον καιρό» εξήγησε η Τατιάνα Στεφανίδου που όμως δε θέλησε να αφήσει το αγαπημένο της κοινό χωρίς εκπομπή, έστω και άρρωστη. Από την άλλη, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι η "Τάτι" δεν είναι ευσυνείδητη... άρρωστη!


«Εσύ Θανάση θα πλύνεις τα χεράκια σου πριν φύγεις γιατί έχεις και 2 μικρά παιδιά και από το κοινό δε θα με πλησιάσει κανείς για φωτογραφίες μετά την εκπομπή για να μην κολλήσω κανέναν… Τον παραγωγό παίζει να τον έχω κολλήσει ήδη γιατί στηρίχθηκα πάνω του για να κατέβω εδώ…» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου γελώντας θέλοντας να δείξει ότι οφείλουμε να προφυλάσσουμε τους άλλους όταν είμαστε άρρωστοι!


Αμέσως μετά κοίταξε τον Θανάση Ευθυμιάδη και του είπε αστειευόμενη: «Θανάση μου, αν χρειαστεί να πεταχτώ μέχρι έξω για λίγο…», κάνοντας σαφές τι θέλει να πει στη συνέχεια!


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, όμως, κύριος και -προπάντων- καλός φίλος, δεν θα άφηνε την «Τάτι» να «εκτεθεί» στο τηλεοπτικό κοινό: «Μην ανησυχείς… Θα τραγουδήσω θα χορέψω, κάτι θα κάνω. Ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα» είπε ο γνωστός ηθοποιός και ξέσπασαν και οι δυο τους στα γέλια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top