Μενεγάκη:«Δεν ισχύουν αυτά που λέει η Κορομηλά»

Έξαλλη η Ελένη! Βγήκαν στον «αέρα» τα μαχαίρια

Μενεγάκη:«Δεν ισχύουν αυτά που λέει η Κορομηλά»

Μαχαίρια έχουν βγει από το «Βράδυ» της Πέμπτης στον Alpha, με τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες Μενεγάκη – Κορομηλά να μεταφέρουν την κόντρα τους στην tv.


Μετά τις σπόντες της Ρούλας Κορομηλά μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, που σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο star.gr, ήρθε η σειρά της Ελένης! Σιγά μην το άφηνε ασχολίαστο!!


Με το που ξεκίνησε ο «Καφές» πρώτο θέμα -με τα ανάλογα σχόλια φυσικά- η χθεσινοβραδινή συνέντευξη της… Ρουλίτσας. Τα «καρφιά» ξεκίνησαν με το ότι η Κορομηλά εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή του Κωστόπουλου, ενώ δεν έχει πάει σε άλλες εκπομπές και «ολοκληρώθηκαν» με την απάντησή της στο γιατί δεν εμφανίζονται στον «Καφέ» οι αποχωρήσαντες του «Greek Idol».


«Χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου είδαμε για δεύτερη φορά την Ρούλα Κορομηλά και μου έκανε εντύπωση, γιατί η Ρούλα δεν εμφανίζεται συχνά σε εκπομπές και εκεί πήγε για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια σεζόν. Θα έχουν μάλλον κάποια ιδιαίτερη σχέση φαίνεται. Μπράβο», είπε όλο νόημα και έδωσε τον λόγο στο πάνελ της, που την «ενημέρωσε» ότι αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής της συζήτησης και το όνομά της…


«Πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση – συζήτηση. Όσον αφορά τους παίκτες του «Greek Idol», να το πω και αυτό αφού αναφέρθηκε, είναι η πρώτη φορά που show προβάλλεται Σάββατο και αφού υπάρχει η εκπομπή της Γερμανού δεν θα μπορούσα να πω ότι θα έρθει σε μένα ο καλεσμένος. Είναι αντιεπαγγελματικό», είπε μετά την προβολή του αποσπάσματος και πρόσθεσε: «Εμείς εδώ είμαστε την Δευτέρα και όποιος παίκτης θέλει ας έρθει. Το ίδιο ισχύει και για την Ρούλα. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να πιέσω κανέναν. Όποτε νιώθει καλά ο καθένας, εγώ δεν μπορώ να το κάνω με το ζόρι. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Όποτε νιώθω καλά θα πάω, δεν μπορώ να πιεστώ όσο και αν συμπαθώ ή δεν συμπαθώ κάποιον και απλά συνεργαζόμαστε».


Έτσι απλά απάντησε η Ελένη και πέρασε στο επόμενο θέμα…


Δείτε την απάντηση – καρφί στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top