Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για την Ευγενία Μανωλίδου

«Δεν άκουσα μια καλή κουβέντα για μένα ή για τον Ηλία»

Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για την Ευγενία Μανωλίδου

Παράπονα στην Ευγενία Μανωλίδου για την συμπεριφορά της τόσο απέναντί της, όσο και απέναντι στον παρτενέρ της στο «Dancing With The Stars»(που πέρυσι ήταν δικός της), εξέφρασε η Ελονώρα Μελέτη.

«Το έχω παράπονο και το είπα και στην ίδια την Ευγενία... Δεν άκουσα μια καλή κουβέντα από την ίδια για μένα, για να με υποστηρίξει, όπως το έχω κάνει εγώ στο παρελθόν», είπε η 32χρονη παρουσιάστρια και αποκάλυψε ότι πολλές φορές επικοινώνησε μαζί της για να βγει στην εκπομπή όταν περνούσε δύσκολες στιγμές.

Αφορμή για το δημόσιο παράπονο της Ελεονώρας στάθηκε ο μονόλογος της Ευγενίας στο χθεσινό «10 με 1 μαζί» και η τοπο��έτησή της υπέρ του Αργύρη Αγγέλου.

«Δεν λέω για μένα, που εγώ έχω εκτεθεί αλλεπάλληλες φορές για εκείνη κι έχω μιλήσει για την ίδια και σε συνέντευξή μου την έχω υποστηρίξει... Δεν άκουσα ποτέ ότι χορεύουμε καλά ή ότι πήραμε 4 δεκάρια», συνέχισε η παρουσιάστρια του Star και κατέληξε: «Άσε με εμένα, δεν περιμένω να πάρω αυτό που δικαιούμαι πίσω. Άσε με εμένα! Αλλά τον Λαδά; Ένα χρόνο ήταν μαζί, καθημερινά για 8 ώρες επί 3 μήνες! Δεν τον έχει στηρίξει ποτέ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top