«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την συνέχιση της εκπομπής»

Τί θα γίνει με το Ράδιο Αρβύλα;

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την συνέχιση της εκπομπής»

«Δεν ξέρω εάν το Ράδιο Αρβύλα θα συνεχιστεί. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να γίνει κάτι τέτοιο, όμως, πραγματικά δεν έχουμε ακόμη καμία εικόνα… θα δούμε», δήλωσε ο Γιάννης Σερβετάς, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν η επιτυχημένη εκπομπή του Ant1 συνεχιστεί και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι περίεργα και δύσκολα για όλους. Είναι εποχές για περισυλλογή και βοήθεια του ενός προς τον άλλο και όχι για… μαγκιές», πρόσθεσε.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την χαρά και ικανοποίησή του για την ομάδα της εκπομπής, αναφέροντας μάλιστα ότι εκτός από πολλή καλή «χημεία» που έχει, όλα τα μέλη της νιώθουν ότι κάνουν ραδιόφωνο. «Είναι απλά η τηλεόραση που μου αρέσει».

Σε ό,τι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης, ανέφερε ότι πάντα τα βλέπει και μάλιστα πάντα όλοι νιώθουν καλύτερα όταν τα νούμερα είναι ανεβασμένα. «Απλά, τα νούμερα είναι σαν το… ωροσκόπιο. Εάν σου αρέσει, το λαμβάνεις υπόψιν σου, εάν όχι, το αγνοείς».

Από τις εξαιρετικά σπάνιες φορές που μιλά για τον γιο του, τον χαρακτήρισε αυτόφωτο, που δεν χρησιμοποιεί ποτέ το όνομα του πατέρα του.

Από τα λεγόμενά του, όπως πάντα δεν έλειψε και το χιούμορ: «Για το χιούμορ συγκεκριμένα, λένε ότι αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να ρίξει κανείς μιας γυναίκα, αλλά άμα ήταν έτσι, κάτι δεν έπρεπε να είχα κάνει τόσα χρόνια;»

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στο Μακεδονία TV και αναμετέδωσε η Πρωινή Μελέτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top