Ο Π. Σόμπολος αποχαιρετά την ΕΣΗΕΑ. Δεν θα «κατέβει» στις εκλογές

«Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να φεύγουμε από τα αξιώματα»

Ο Π. Σόμπολος αποχαιρετά την ΕΣΗΕΑ. Δεν θα «κατέβει» στις εκλογές
Όπως σας είχαμε ξαναπεί στο star.gr ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών, κ. Πάνος Σόμπολος πήρε την απόφαση να μην συμμετέχει στις επόμενες εκλογές της ΕΣΗΕΑ που θα διεξαχθούν στις 25 Μαΐου και 26 Μαΐου.

Την απόφαση του γνωστοποίησε και με επίσημο κείμενο – επιστολή που ανήρτησε στην ιστοσελίδα «Δημοσιογράφοι για την δημοσιογραφία».

Σε ένα κείμενο με τίτλο «Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να φεύγουμε από τα αξιώματα» ο κ. Σόμπολος εξηγεί ότι:

«ολοκληρώνω, λοιπόν, την τρίτη θητεία και αποφάσισα να μην θέσω και πάλι υποψηφιότητα στις εκλογές μας που θα διεξαχθούν στις 25 και 26 Μαΐου. Ό,τι μπόρεσα να προσφέρω στον Κλάδο μας αυτά τα χρόνια προσέφερα, λίγα ή πολλά.Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να φεύγουμε από τα αξιώματα, να μην «γαντζωνόμαστε» σ’ αυτά και να μην ξεκολλάμε με τίποτα! Πιστεύω ότι θα πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία στους νεότερους, εμείς οι παλιότεροι. Στους νεότερους που έχουν σύγχρονες αντιλήψεις και απόψεις αρκεί, βέβαια να έχουν τη δύναμη και τη θέληση της προσφοράς στον Κλάδο.Όλα αυτά τα χρόνια πάλεψα μέρα και νύχτα και αγωνίστηκα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κλάδου μας. Πολλά από αυτά τα προβλήματα καταφέραμε και τα λύσαμε, άλλα όχι. Πάντως πάλεψα μαζί με τους συναδέλφους της παράταξης και του Δ.Σ. και φέραμε αποτελέσ��ατα.Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις στην εξαετή θητεία μου ήταν και είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτούν πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, λογική και αγωνιστικότητα. Μ’ αυτά τα δεδομένα πορεύτηκα και πέτυχα ό,τι πέτυχα για τον Κλάδο μας».

Στην συνέχεια της επιστολής κάνει αναφορά σε όσα επετεύχθησαν επί της προεδρίας του και κλείνει με ένα «ευχαριστώ».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top