Γκαγκάκη: «Θα αλλάξει τελείως η εκπομπή του Παπαδάκη!»

Νέοι παρουσιαστές στο πλευρό του παλιού

Μετά το δελτίο τύπου που έβγαλε ο Αντέννα και το οποίο αναφέρει πως η μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης ολοκληρώνει τον κύκλο της μετά από δύο δεκαετίες γεμάτες επιτυχία, η Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων του Αντέννα Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης όντως θα κάνει κάτι καινούργιο , το καινούργιο δε μπορεί να είναι φυσικά κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν θα πάψει να είναι μία αρκετά πρωινή εκπομπή, αφού ο Παπαδάκης είναι άνθρω��ος της πρωινής ενημέρωσης» επισήμανε η Κατερίνα στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπως είπε θα υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα έχουν κάποιες στήλες. Όχι μόνο δεν του κακοφάνηκε του παρουσιαστή αυτό αλλά ήταν και δική του ιδέα, όπως είπε η διευθύντρια Δημόσιων σχέσεων.

Καθόλου δεν αγχώνονται για το αποτέλεσμα αφού έχουν όλο το χρόνο να προετοιμαστούνε: «η προετοιμασία θα ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου και θα έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας αφού η εκπομπή θα βγει στον αέρα αρχές Οκτώβρη» τόνισε.

Η Κατερίνα δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την Νάντια Μπουλε που είναι η αντικαταστάτρια του παρουσιαστή το καλοκαίρι: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη Νάντια» είπε η Διευθύντ��ια Δημοσίων Σχέσεων με ενθουσιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top