«Ο Λάτσιος μου πρότεινε κάτι που εγώ θεωρώ πολύ έξυπνο»

Οταν η Τατιάνα συνάντησε τον Ηλία Ψινάκη

«Ο Λάτσιος μου πρότεινε κάτι που εγώ θεωρώ πολύ έξυπνο»

Γεμάτη απρόοπτα και ανατροπές ήταν η συνάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Ηλία Ψινάκη, στα λεγόμενα του οποίου χρειάστηκε να μπει πολλές φορές το γνωστό «μπιπ»…

Η Τατιάνα βρέθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη την Τετάρτη το απόγευμα, μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων. Όπως, ήταν φυσικό, όμως, και αυτό το θέμα ο γνωστός μάνατζερ το αντιμετώπισε με τον δικό του τρόπο: «Πού πας μωρή στην μέση μέση της Βουκουρεστίου»; αναρωτήθηκε, αναφερόμενος στον βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη και τα νερά που του πέταξαν στο κέντρο της Αθήνας.

Στο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής, Ηλίας Ψινάκης και Τατιάνα Στεφανίδου μίλησαν για όλους και για όλα. «Όταν την γνώρισα, άλλαξα εντελώς γνώμη για εκείνη προς το καλύτερο. Είναι μαγκάκι, είναι καλή φίλη και είναι και πολύ έντιμη. Εμένα δηλαδή μου φέρεται καταπληκτικά», δήλωσε ο Ψινάκης για την Τατιάνα, η οποία δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να του κάνει ερωτήσεις ως προς το περιεχόμενο της νέας εκπομπής, την οποία φημολογείται ότι θα κάνει. «Θα δίνεις για παράδειγμα και συμβουλές ως προς το ερωτικό κομμάτι; Πώς δηλαδή ας πούμε ρίχνει ένας άνδρας μία γυναίκα; Εάν δηλαδή είχες εμένα και ήθελες να με ρίξεις, τί θα έκανες;», ρώτησε η Τατιάνα. «Αυτό που κάνω και τώρα! Θα σε έπιανα φίλη και μετά εάν προέκυπτε… βλέπαμε… Μα τι λέμε αγάπη μου, εσύ είσαι το απόρθητο…», απάντησε ο Ψινάκης!

Μετά το τέλος της εκπομπής, η Τατιάνα ζήτησε από τον Ψινάκη να δώσει μια σαφή απάντηση ως προς το εάν τελικά θα κάνει εκπομπή στον Ant1, όπως ακούγεται. «Με φώναξε ο Λάτσιος και μου είπε να κάνω μια εκπομπή που θεωρώ πάρα πολύ έξυπνη. Δεν θα πώ περί τίνος ακριβώς πρόκειται, θα πώ όμως ότι μου αρέσουν οι επικίνδυνες αποστολές… η πρόκληση... και αυτό που κάνω το θεωρώ πρόκληση».

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνάντηση της Τατιάνας με τον Ηλία Ψινάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top