Ναταλία Γερμανού: Θα συνεχίσει και του χρόνου στον Alpha;

Δείτε τί απαντά η ίδια

Ναταλία Γερμανού: Θα συνεχίσει και του χρόνου στον Alpha;

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σας είχαμε ενημερώσει για τις επαφές της Ναταλίας Γερμανού και της Σίσσυς Χρηστίδου με τους υπευθύνους του Alpha για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Το πρωί του Σαββάτου, (18/06), η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο θέμα, με αφορμή ένα αστείο που έκανε ο συνεργάτης της εκπομπής Παύλος Σταματόπουλος.

«Θα ήταν καλό να εφαρμόσουμε πράγματα που βλέπουμε σε τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης και της Αμερικής. Σε τηλεοπτικά κανάλια του εξωτερικού υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μπορούμε και εμείς να εφαρμόσουμε του χρόνου εδώ στο Μες στην Καλ�� Χαρά. Αν είμαστε δηλαδή εδώ… να χτυπήσουμε ξύλο…»

Εκείνη ακριβώς την στιγμή, ο σκηνοθέτης της εκπομπής πρόσεξε ότι δεν χτύπησαν όλοι οι συνεργάτες το χέρι τους στο ξύλο, πράγμα που σχολίασε η Ναταλία. «Αυτοί που δεν χτύπησαν ξύλο σημαίνει ότι έχουν υπογράψει, λέει ο σκηνοθέτης μας πολύ σωστά. Ποιοι δεν χτύπησαν το χέρι τους στο ξύλο; Παύλος, Βασίλης, Δημήτρης, δεν το χτύπησαν που σημαίνει ότι υπέγραψαν. Που σημαίνει ότι η από κει πλευρά του καναπέ υπέγραψε ενώ η από δω δεν έχει υπογράψει ακόμη!»

Το είπε κανα-δυο φορές η Ναταλία, ότι οι άλλοι έχουν υπογράψει, ενώ η δική της πλευρά δεν έχει βάλει ακόμη την περίφημη υπογραφή για την ανανέωση της συνεργασίας με το κανάλι, μέχρι που πέρασε στο θέμα της. Το «πιάσαμε» Ναταλάκι. Τα μεγάλα ονόματα της εκπομπής συζητούν αλλά ακόμη δεν έχουν υπογράψει. Αντε βρε… με το καλό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top