A. Aγγέλου: «Με την Μανωλίδου δεν είμαστε φίλοι»

«Η Έμιλυ παραιτήθηκε»

A. Aγγέλου: «Με την Μανωλίδου δεν είμαστε φίλοι»
«Η Έμιλυ όντως υπέβαλε παραίτηση», παραδέχτηκε ο νικητής του «Dancing» Αργύρης Αγγέλου. Η παρτενέρ του ηθοποιού, που κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στον τελικό, αλλά να πάρει την πρωτιά από τον Κώστα Μαρτάκη, είχε ζητήσει από την παραγωγή επιπλέον χρήματα, καθώς με τις πρόβες στο «Dancing» είχε χάσει κάποια χρήματα από ιδιαίτερα μαθήματα που αναγκάστηκε να ακυρώσει, όπως σας είχαμε πει τότε.

Τελικά, τα «βρήκαν» με την παραγωγή και δεν την… «χάλασε» όπως φαίνεται, αφού βγήκε πρώτη!

Παρόλο που ο σταθμός είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Έμιλυ δεν υπέβαλε ποτέ την παραίτησή της, ο Α. Αγγέλου είπε σήμερα μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», πώς όντως είχε συμβεί αυτό, ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο.

«Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου είπαν ότι η Έμιλυ παραιτείται. Με ρώτησαν αν θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, αλλάζοντας παρτενέρ. Ήμουν πολύ αγχωμένος και δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά μετά από τρεις ώρες με πήραν πάλι και μου είπαν ότι δεν ισχύει. Με πήρε η ίδια η Έμιλυ», είπε χαρακτηριστικά. Ο Α. Αγγέλου σχολίασε και την στάση της Ευγενίας Μανωλίδου, η οποία τον στήριξε τότε:

«Με την Ευγενία δεν είμαστε φίλοι και πιστεύω ότι παρεξηγήθηκε η στάση της. Δεν ήταν ότι με στήριξε επειδή με συμπαθούσε. Είπε μόνο ότι δεν έχει σημασία τι έγινε με την Έμιλυ, αλλά το να κερδίσει ο Αργύρης την Κυριακή».

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά της έστειλε μήνυμα για να την ευχαριστήσει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top