Έτοιμη για το γάμο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θα πατήσει το πόδι του γαμπρού;

Έτοιμη για το γάμο η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Για το γάμο της με το δικηγόρο Θέμη Σοφό μίλησε σε συνέντευξή της σε εφημερίδα η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σε είκοσι μέρες θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η νύφη όπως είπε και στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις» θέλει ένα γάμο λιτό που θα κυριαρχεί ο έρωτας και η αγάπη του ζευγαριού!

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός είναι όπως λέει ο άντρας της ζωής της, καθώς βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε της δυσκολία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για τη γνωριμία τους, που όπως είπε έγινε τυχαία. Αποκάλυψε πάντως ότι η φίλη της Φαίη Σκορδά είχε σκεφτεί τρία χρόνια πριν ότι οι δυο τους θα ήταν ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Όπως είπε η παρουσιάστρια και στη συνέντευξή της στον Αδέσμευτο Τύπο μαζί ονειρεύονται μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Έχουμε πολλά όνειρα, αλλά κυρίως να είμαστε ευτυχισμένοι και να κάνουμε παιδιά. Να μοιραστούμε τις λύπες και τις χαρές μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του γάμου μας», λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η ίδια πάντως περιμένει τη μέρα του γάμου της με αγωνία και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πατήσει το πόδι του γαμπρού την ώρα του μυστηρίου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στο γάμο τους, που θα γίνει στις 25 Ιουνίου σε γνωστό κτήμα, η νύφη θα φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό γνωστού οίκου μόδας, ενώ στη διακόσμηση θα κυριαρχούν τα λευκά λουλούδια. Όσο για τους καλεσμένους, στο μυστήριο έχουν προσκληθεί 350 άτομα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top