Ψινάκης σε Μελέτη: «στην έπεσε ο Λάτσιος και δεν του κάθισες;»

Τα «καρφιά» του μάνατζερ για σικέ αποτελέσματα στο «Dancing»

Ψινάκης σε Μελέτη: «στην έπεσε ο Λάτσιος και δεν του κάθισες;»

«Γιατί σε κάψανε αυτές οι σιχαμένες στον ΑΝΤ1;», ρώτησε εν ώρα ραδιοφωνικής εκπομπής ο Ηλίας Ψινάκης την Ελεονώρα Μελέτη και απέδωσε την αποχώρησή της από το «Dancing With The Stars» σε «στημένα» από τον Γιάννη Λάτσιο αποτελέσματα! Μέχρι και ότι η παρουσιάστρια δεν ενέδωσε σε φλερτ του διευθυντή - κριτή είπε ο μάνατζερ...

Έξω από τα δόντια και με τον γνωστό βιτριολικό του τρόπο, ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για το «Dancing» στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 με την Ελεονώρα Μελέτη σε τηλεφωνική σύνδεση.

«Είναι στημένο ε; Πες, είναι στημένο; Γιατί εμένα στημένο μου φαίνεται», άρχισε να λέει ο μάνατζερ - δημοτικός σύμβουλος και συνέχισε: «είσαι επιτυχημένη, έχεις εκπομπή που την χρειάζονται για να κάνουν ντόρο και περαιτέρω τηλεθέαση, είσαι γλυκιά, χορεύεις ωραία... δεν κατάλαβα γιατί σου το έκαναν αυτό».

Φανερά σε αμηχανία για όσα άκουγε, η Ελεονώρα Μελέτη εξήγησε στον Ηλία Ψινάκη πως μπορεί να ήταν ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού, όμως, η βαθμολογία της δεν ήταν καλή και έτσι αποχώρησε.

«Η βαθμολογία σε τσάκισε! Μήπως στην έπεσε ο Λάτσιος και δεν του κάθισες; Μπορεί να παίζει και το σεξουαλικό! Μπορεί να μην είναι ίντριγκα διακαναλική, αλλά σεξουαλική! Γιατί στην Ζέτα κάνει χειλάκια κτλ», είπε ο μάνατζερ, που δεν έλεγε να σταματήσει τα «καρφιά»!

Γελώντας, η παρουσιάστρια του Star απάντησε πως έχει κλείσει το μάτι στον διευθυντή - κριτή εν είδη χαιρετισμού και τίποτα παραπάνω.

«Να το ακυρώσουμε αυτό που είπες, γιατί θα φανεί ως σεξουαλική παρενόχληση και θα βγει από πάνω ο Λάτσιος», ήταν η απάντηση του Ηλία Ψινάκη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top