Πόλεμος στον Alpha για την ωραία...Ελένη. Θα δεχτεί μείωση μισθού;

Οι παρουσιαστές των πρωινών σε θέσεις μάχης

Πόλεμος στον Alpha για την ωραία...Ελένη. Θα δεχτεί μείωση μισθού;

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά – Χρήστος Φερεντίνος – Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της πρωινής ζώνης για την νέα σεζόν και όπως καταλαβαίνετε ο ανταγωνισμός μεγαλώνει!


Μαζί με τον ανταγωνισμό μεγαλώνει και το άγχος των παρουσιαστών που εγκατέλειψαν τα μπάνια και ξεκίνησαν τις συσκέψεις με τους συνεργάτες τους για να επικρατήσουν στην μάχη της τηλεθέασης.


Όπως σας είχαμε πει, τις προάλλες η ��λένη άφησε τον Ματέο στην Άνδρο και πετάχτηκε στην Αθήνα για να βρει αυτούς που θα την πλαισιώσουν του χρόνου.


Και ο Γιώργος Λιάγκας που φημίζεται για το χιούμορ του, αλλά όχι για την ψυχραιμία του, συγκάλεσε εκτάκτως συμβούλιο με τους υπεύθυνους του Mega, όταν έμαθε ότι ο Χρήστος Φερεντίνος, του οποίου οι μετοχές ανεβαίνουν θα ασχοληθεί πρώτα με την ενημέρωση και μετά με όλα τα άλλα.


Πάντως, στους διαδρόμους του Alpha ακούγεται ότι οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να «κόψουν» τον βήχα στην ωραία Ελένη και μετά και τον μισθό, που ανέρχεται στα 100.000 μηνιαίως!


Σύμφωνα με κάποιους, οι υπεύθυνοι κάνουν το παν για να δεχτεί μείωση, ενώ σύμφωνα με άλλους «αφού τα φέρνει, τα παίρνει»!


Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top