ΒΙΝΤΕΟ:Ο Ουγγαρέζος και η Μπεκατώρου «μούδιασαν» όταν έμαθαν για τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά

Τι είπαν on air οι δύο παρουσιαστές;

​Τον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαρία Μπεκατώρου.

Οι δύο παρουσιαστές του «ΣΟΥ-ΚΟΥ», άλλωστε είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι, ο Δημήτρης μάλιστα που έχει συνεργαστεί αλλά και έχει κάνει στενή παρέα μαζί τους πήρε πρώτος τον λόγο:

«Μας βλέπετε έτσι, λίγο μουδιασμένους, αλλά τι να πω… Θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας αν δεν αναφερόμασταν στο συγκεκριμένο γεγονός. Απλά αργήσαμε γιατί είναι μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οπότε θέλαμε να ξέρουμ�� σίγουρα τι είμαστε σε θέση να πούμε» είπε χαρακτηριστικά με την Μαρία να προσθέτει:

«Και κάπως έτσι πρέπει να χειριστούμε κι εμείς το θέμα. Να σεβαστούμε τα παιδιά. Έχουν καταφέρει να κρατήσουν μια ωραία ησυχία όλο αυτό το διάστημα γύρω από αυτό το θέμα. Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδικασία να φτάσουν ως εδώ και ο τρόπος που θα το διαχειριστούν».

Μετά μίλησε ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέροντας: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση τόσο ο Γιώργος, όσο και η Φαίη να κάνουν καμία περαιτέρω αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν θα τους ακούσετε καθόλου να μιλάνε γι’ αυτό, πέρα από αυτή τη δήλωση. Αυτή και εδώ τελειώνει. Υπεραγαπούν τα παιδιά και είναι όλη μέρα μαζί τους και οι δύο. Το γνωρίζω αυτό. Ο λόγος που γίνεται αυτή η δήλωση είναι ότι ο Γιώργος και η Φαίη μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας όλα αυτά τα χρόνια, οπότε το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να πουν όλο αυτό που συμβαίνει στο βαθμό που όλοι δικαιούμαστε να το γνωρίζουμε».

Να σας θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, κοινό μέλημα όμως και των δύο είναι τα παιδιά τους τα οποία υπερλατρεύουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στενοχωρημένη η Σκορδά λίγο πριν μαθευτεί πως χώρισε-Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Tο πρώτο μήνυμα της Φαίης Σκορδά λίγο μετά την ανακοίνωση πως χώρισε

Όταν ο Λιάγκας δήλωνε:Αν έχεις επιλέξει έναν άνθρωπο,φάε τα σκατά σου και μείνε στα παιδιά σoυ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top