Χλιαρή υποδοχή του κοινού στην Μενεγάκη - Τι συμβαίνει με την τηλεθέασή της;

Προβληματισμός για τα ποσοστά στην αρχή της σεζόν

Χλιαρή υποδοχή του κοινού στην Μενεγάκη - Τι συμβαίνει με την τηλεθέασή της;

​Μπορεί η «Ελένη» να επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, ωστόσο, τα ποσοστά τηλεθέασης τις δύο πρώτες μέρες της εκπομπής δεν θυμίζουν εκείνα της Ελένης Μενεγάκη του παρελθόντος.

Η υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στην παρουσιάστρια ήταν χλιαρή, με τα «μηχανάκια» να καταγράφουν 17,1% στο σύνολο και 22,3% στα κοινά 15 - 44 την Δευτέρα, οπότε και έκανε πρεμιέρα και 17,6% και 22,8% αντίστοιχα, τη δεύτερη μέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, την Δευτέρα, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε πίσω από την πολλοστή επανάληψη του «Κωνσταντίνου Και Ελένης» στα κοινά 15 - 44 (27% για τη σειρά του ΑΝΤ1), ενώ και τις δύο ημέρες «είδε την πλάτη» του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο σύνολο της τηλεθέασης (24,5% και 29,2% αντίστοιχα).

Οι μέρες που η «Ελένη» είχε την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης, με ποσοστά που πολλές φορές «άγγιζαν» ή και ξεπερνούσαν το 30%, έχουν παρέλθει, με το κοινό να έχει, ενδεχομένως, κουραστεί από την ίδια συνταγή που επί χρόνια παρουσιάζει, την μη ανανέωση στη θεματολογία και τους on camera συνεργάτες της, ή ακόμα και από την «εισβολή» του τηλεμάρκετινγκ, το οποίο η ίδια, στο φινάλε της περασμένης σεζόν, απέδωσε στην επιθυμία της να δίνει δώρα στους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top