Στο Star ο φωτορεπόρτερ που παραλίγο να χάσει την όραση του στην κλήρωση της Football League

«Έχω δυο κατάγματα στο κεφάλι» (VIDEO)

​Στο Star μίλησε ο Στέλιος Βολιτάκης, ο φωτορεπόρτερ που κινδύνεψε να τραυματιστεί θανάσιμα, μετά το ντου 30 κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, 30 άτομα εισέβαλαν στο χώρο φορώντας κράνη μετά από συμπλοκές με τους ανθρώπους ασφαλείας, και προκάλεσαν ζημιές, πετώντας μολότοφ, καρέκλες και τραπέζια.

166031.jpg
Από τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο φωτορεπόρτερ, ο οποίος κάλυπτε την κλήρωση.

Ο Στέλιος Βολιτάκης περιέγραψε στην κάμερα του Star τα όσα έζησε κατά την διάρκεια της κλήρωσης της «Football League»:

«Ξαφνικά δίπλα μας έσκασε ένα καπνογόνο. 10 με 15 άτομα ήρθαν και άρχισαν να πετάνε διάφορα αντικείμενα. Ένα από αυτά με βρήκε στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Μου είπαν ότι ήταν καρέκλα. Εγώ δεν αντιλήφθηκα τι ήταν. Ευτυχώς βρέθηκε εκεί κάποιος γιατρός ο οποίος μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες(...)Το μάτι είναι καλά ευτυχώς -έκανα κάτι εξετάσεις- και το πρόβλημα είναι στο κεφάλι, όπου έχω δυο κατάγματα. Έχει πρηστεί και είμαι τώρα σε ανάρρωση».

166035.jpg
Το σκηνικό τελείωσε μέσα σε τρία λεπτά. Οι άγνωστοι κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμα τους και αποχώρησαν πριν προλάβει να φτάσει η Αστυνομία.

Κατά την εισβολή τους, επιτέθηκαν με ύβρεις στους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια κατά την αποχώρηση τους προκάλεσαν υλικές ζημιές σε οχήματα.

166038.jpg
166037.jpg
166036.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top