Εντολή εισαγγελέα να δοθεί το υλικό των καμερών από τη δημοπρασία στον Alpha

Έγινε αποδεκτό το αίτημα του καναλιού της Κάντζας

Στα χέρια ενός εκ των συμμετεχόντων στη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών θα παραδοθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, με εντολή της εισαγγελέα, Ροζαλίας Λάλλη, που έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και του καθηγητή Πάνου Λαζαράτου.

«Να χορηγηθούν τα αιτηθέντα από τη ΓΓΕΕ λόγω συντρέχοντος εννόμου συμφέροντος αναιρουμένων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων» αναφέρει η παραγγελία της κας Λάλλη.

Ο εισαγγελέας κάνοντας δεκτό το αίτημα, δίδει εντολή στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και την Αρχή για την Προστασία Προσωπικών δεδομένων, πρώτον να μην καταστραφεί το υλικό των καμερών από τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και δεύτερον να παραδοθούν προς μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό.

ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Από το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός έκανε δυο κινήσεις: Πρώτον ζήτησε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν επί 66 ώρες όσα έγιναν κατά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, με αίτηση που κατέθεσε ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος τόσο στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης όσο και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το υλικό αυτό, που απεικονίζει όλα έγιναν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας, ώστε να θεμελιώσει "την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβαν Σαββίδη", την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί από τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούσα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ’ αυτού του λόγου, ολόκληρη η δημοπρασία.

Δεύτερον προσέφυγε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών ζητώντας σχετική παραγγελία η οποία και έγινε δεκτή, γεγονός που σημαίνει πως αφενός δεν πρέπει να καταστραφεί το υλικό (την Παρασκευή θα έπρεπε να καταστραφεί) και αφετέρου να παραδοθεί στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες τις 66 ώρες της δημοπρασίας ζητά ο Alpha

«Δόλια η συμπεριφορά Σαββίδη»-«Αντισυνταγματικός ο νόμος»

Εξώδικο του Alpha κατά Ιβάν Σαββίδη - Ζητά να ακυρωθεί ο διαγω��ισμός για τις άδειες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top