ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΙΝΙΛΑ της Νωαίνα με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο «X Factor»!

Η «περίεργη» αντίδραση της διαγωνιζόμενης στα σχόλια του κριτή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΙΝΙΛΑ της Νωαίνα με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο «X Factor»!

Με το «καλημέρα» έβγαλε την… ξινίλα της η Νωαίνα, που δεν έμεινε ευχ��ριστημένη από τα σχόλια που της έκαναν οι κριτές και, ιδίως, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα.

Η διαγωνιζόμενη από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, η μόνη που έχει απομείνει στην τραγουδίστρια, άνοιξε το διαγωνιστικό κομμάτι του 8ου live, ερμηνεύοντας το τραγούδι της σειράς «True Blood», «Bad Things».

«Καλά το είπες, αλλά ήταν λίγο λάθος το attitude. Σε περίμενα πιο παιχνιδιάρα, που το έχεις. Ένιωσα σαν να ήσουν νευριασμένη με κάτι από πριν και ήθελες να πεις το κομμάτι και να φύγεις. Φωνητικά, μια χαρά, εντάξει», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκαλώντας την αντίδραση της Νωαίνα που είπε «όλες τα ίδια πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Άλλο ρόλο είχα εγώ, άλλον τα κορίτσια».

Προσπαθώντας να εξηγήσει στην παίκτρια τι εννοεί, ο frontman των Onirama προέβη σε διευκρινήσεις και κατέληξε: «σε ήθελα πιο παιχνιδιάρα. Αν δεν το καταλαβαίνεις, μπορούμε να το συζητήσουμε περισσότερο».

Η Νωαίνα δεν έμεινε σιωπηλή για πολύ… Όταν η Τάμτα υποστήριξε ότι εκείνη βρήκε το attitude σωστό, η παίκτρια πανηγύρισε, δείχνοντας (και) έτσι τη διαφωνία της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΞΕΦΥΓΕ παίκτρια του «X Factor»: Έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top