«9 Μήνες»: Ο Άλκης και η Κρίστη ζητάνε από την Άννα τα αποτελέσματα DNA

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

O Χρήστος λέει στον Μάνο την ιστορία με τον υποτιθέμενο δωρητή οργάνων από τον οποίο πήραν το μόσχευμα, αλλά εκείνος δεν τον πιστεύει και του ζητάει να δει την Έλσα.

Παράλληλα, ο Κυριάκος, παρά τις διαβεβαιώσεις της Μαρίνας πως το πρόβλημα της Έλσας είναι παροδικό, καταλαβαίνει πως το παιδί ξεχνάει βασικές λέξεις και οργίζεται. Ο Άλκης και η Κρίστη ζητάνε από την Άννα τα αποτελέσματα DNA για να τα δώσουν στην Ασφάλεια. Η Άννα τους λέει ψέματα πως τα έχασε και πως θα πάει στο μικροβιολογικό εργαστήριο να πάρει αντίγραφο.

Η Δάφνη καταλαβαίνει πως η Μάρθα ήξερε την αλήθεια για τη μητέρα της κι εκείνη της αποκαλύπτει πως από τα στοιχεία που βρήκε ο Αντρέας στα αρχεία του Αχιλλέα, φαίνεται ξεκάθαρα η συμμετοχή της Εύας στον εγκλεισμό της Φωτεινής στο ίδρυμα. Την ίδια ώρα, η Φωτεινή σκιτσάρει το πρόσωπο του Πέτρου όπως τον θυμάται, νέο, λέγοντας και το όνομά του. Η Δάφνη, παρά την αναστάτωσή της, αποφασίζει να πάρει γενετικό υλικό από τη Φωτεινή για να διαπιστωθεί 100% η συγγένειά τους. Παράλληλα, οργίζεται με τον εαυτό της που τιμώρησε τον Πέτρο, πιστεύοντας πως ήξερε για την εξαφάνιση της μητέρας της. Ο Άλκης πηγαίνει μαζί με την Κρίστη στο σπίτι που έμενε η Ντορέτα, αλλά απογοητεύεται όταν ο άντρας ισχυρίζεται πως δε γνωρίζει τίποτα. Η Εύα φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι τους για να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που πήρε η Δάφνη από το γραφείο του Πέτρου.

Η Δάφνη λέει στην Κρίστη πως δεν μπορεί να ασχοληθεί μαζί της, γιατί βρήκε τη μητέρα της. Η Κρίστη, με ανάμεικτα συναισθήματα, αποφασίζει να πάει στην Έλσα, μαζί με τον Άλκη. Η Μαρίνα λέει στον Μάνο το ίδιο ψέμα για τον δότη, αλλά βλέποντας πως ο Μάνος δεν την πιστεύει και αρχίζει να έχει αρρυθμίες και κρίσεις, πανικοβάλλεται. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος απειλεί τον Χρήστο πως αν δεν γίνει καλά η Έλσα, θα του κ��νει μήνυση. Η Κρίστη λέει στην Έλσα τα ευχάριστα νέα για το μωρό της, πως ζει. Η Μαρίνα βρίσκει την παρουσία της Κρίστης στο νοσοκομείο εξαιρετικά χρήσιμη και σκέφτεται να την εκμεταλλευτεί για να πειστεί ο Μάνος πως η Έλσα είναι στο σπίτι της. Η Εύα επισκέπτεται τον Πέτρο. Όταν εκείνος της λέει πως η Δάφνη πήρε το ημερολόγιο της Έλενας, που μέσα περιλαμβάνει και λεπτομέρειες που «καίνε» την ίδια, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Δάφνη αποφασίζει να επισκεφτεί την Έλενα και ζητάει από τη Μάρθα και τον Αντρέα να την αφήσουν μόνη της. Εκείνοι ωστόσο την ακολουθούν, ξέροντας πως το σοκ και για τις δύο θα είναι τεράστιο.

Η Άννα ζητάει από το εργαστήριο να παραποιήσουν την ημερομηνία από το τεστ DNA και πανικοβάλλεται όταν εκείνοι αρνούνται οποιαδή��οτε παρέμβαση σε επίσημο έγγραφο. Ο Σερέτης τηλεφωνεί στον Αντρέα να πάει στο γραφείο του. Η Μαρίνα νιώθει εγκλωβισμένη, ακούγοντας τον Μάνο να κάνει όνειρα για την κοινή τους ζωή. Η Δάφνη λέει στη Φωτεινή πως το πραγματικό της όνομα είναι Έλενα. Η Εύα βρίσκει το όπλο του Πέτρου και το παίρνει για προστασία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top